Ünlü fenomen, canlı yayında yemek yerken öldü! Midesinden sindirilmemiş yiyecekler çıktı

Yaptığı canlı yayınlarda sürekli yemek yemesiyle ünlenen 24 yaşındaki sosyal medya fenomeni, canlı yayında aşırı yemek yemekten dolayı yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Çin'de her gün 10 saatten fazla süre boyunca canlı yayında en az 10 kilogram yemek yiyen sosyal medya fenomeni Pan Xiaoting, canlı yayın sırasında hayatını kaybetti.

DAHA ÇOK İZLENMEK UĞRUNA CANINDAN OLDU

24 yaşındaki kadının ölümü, eğlence amaçlı aşırı yemek yemenin sağlık açısından risklerini vurgulayarak canlı yayın sektörünün düzenlenmesiyle ilgili tartışmaları alevlendirdi.

Başlangıçta canlı yayınlarında düşük miktarda yiyecekler tüketerek başlayan kadın, popülerliği arttıkça bu miktarı 10 kilograma ve daha fazlasına çıkardı. Günlük 10 saatten fazla canlı yayın yapmaya başlayan fenomen, zamanla bir izleyici kitlesi edindi ve canlı yayınları aracılığıyla hediyeler aldı.

AİLESİ YAYINCILIĞI BIRAKMASINI İSTİYORDU

T24'te yer alan habere göre, ailesinin, kazandığı paranın vücuduna verdiği zarara değmediğini söyleyerek, kendisine yayıncılığı bırakmasını söylendiği bildirildi.

Otopsi raporunda Pan Xiaoting'in karnının aşırı derecede deforme olduğu ortaya çıkarken, ayrıca midesinin sindirilmemiş yiyeceklerle dolu olduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN