Ünlü rockçı Teoman vasiyetini açıkladı

Ünlü rockçı Teoman vasiyetini açıkladı

Ünlü rockçı Teoman, vefatının ardından mal varlığının dörtte birinin Çocuk Esirgeme Kurumu'na, gerisinin de kızına kalacağını açıkladı. Sanatçı, kendini baba olarak da "çok beğenmediğini" söyledi.

Şarkıcı Teoman, Sabah gazetesine verdiği röportajda vasiyetini açıkladı. Ünlü rockçı, "Kanuni düzenlemeler nedeniyle istediğim gibi yazamadım ama. Ölümüm halinde birikimlerimin dörtte biri Çocuk Esirgeme Kurumu'na gidecek. Gerisini doğal mirasçım olarak kızım alacak" dedi.

'KENDİMİ BABA OLARAK BEĞENMİYORUM'

Nasıl bir baba olduğu sorulan Teoman, kendini baba olarak beğenmediğini belirtti.

Ünlü müzisyen, "Kendimi baba olarak çok beğenmiyorum. Ama kızımın bu konuda derdi yok, benim şapşallıklarıma çok gülüyor. Beceriksizliklerime. Ama ona güven duygusu vermeye çalışıyorum. Küçükken kendimi, babam olmadığı, maddi olarak da zayıf olduğumuz için hep çok güvensiz hissettim. Dayanağım olmadığını düşündüm hep. Bu beni huzursuz biri yaptı. Kızım öyle hissetmesin istiyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN