Ünlü oyuncudan açıklama geldi: Pelin Akil hamile mi?

Ünlü oyuncudan açıklama geldi: Pelin Akil hamile mi?

Ünlü oyuncu çift Pelin Akil-Anıl Altan hakkında çıkan boşanma haberlerinin ardından bu kez de bebek bekledikleri iddia edildi. Pelin Akil, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sekiz yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan, ikiz kızları Alin ile Lina'yla örnek çiftlerden olarak gösterilirken son dönemde haklarındaki pek çok iddiayla gündeme geldi.

Boşanma haberleri hakkında sessizliğini bozan Pelin Akil, "Genelde dediğiniz, ilk defa tek görüyorsunuz. Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı lanse ediliyor ama öyle boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda..." ifadelerini kullandı.

'HAMİLE DEĞİLİM, NİYETİM DE YOK'

Ayrılık iddialarının ardından hamilelik haberleri gelince Akil, bir açıklama daha yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Fotoğrafın açıklaması sizde. Ha bir de bugünün de haberi 'Pelin Akil hamile'... Buradan da açıklayayım, değilim. Niyetim de yok. Gibi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN