Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu

Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu

"High School Musical" filmiyle dünya genelinde tanınan oyuncu Vanessa Hudgens, beyzbolcu eşi Cole Tucker ile ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı. Hudgens, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıklamadı.

Geçtiğimiz sene beyzbol oyuncusu Cole Tucker ile Meksika'da evlenen 35 yaşındaki oyuncu Vanessa Hudgens, ilk bebeğini dünyaya getirdi. Ünlü oyuncu, çocuğunun doğum tarihini, cinsiyetini ve adını henüz paylaşmadı.

TMZ'de yer alan habere göre; Hudgens ve Tucker, 3 Temmuz Çarşamba günü Santa Monica'daki bir hastaneden bebekleriyle ayrılırken görüldü. O gün aynı zamanda Tucker'ın da 28. doğum günüydü.

1-009.jpg

GÜZEL HABERİ OSCAR GECESİ VERMİŞTİ

Hudgens, hamileliğini geçtiğimiz mart ayında Oscar Ödülleri'nin kırmızı halısında verdiği pozla duyurmuştu. Geceye siyah, uzun kollu, yere kadar uzanan transparan bir elbiseyle katılan Hudgens, karnını kameralara göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN