Tuvalet kağıdı değil zehir! Eğer evinizde varsa çöpe fırlatın: Zararı saymakla bitmiyor

Tuvalet kağıdı değil zehir! Eğer evinizde varsa çöpe fırlatın: Zararı saymakla bitmiyor

Hemen hemen herkesin evinde bulunan ve günlük yaşantımızın vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan tuvalet kağıtları bu kez faydadan çok zararıyla gündemde yer alıyor. Evde bulunan çöpe dolduracak. Zararları saymakla bitmiyor duyanların gözleri fal taşı gibi açılıyor. İşte tüm detaylar…

Günlük hayatta sık sık kullandığımız ürünlerin başında gelen tuvalet kağıdının önemi gözler önüne serildi. Artık alırken nasılsa tuvalet kağıdı deyip geçilmeyecek. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan tuvalet kağıdı alırken dikkat etmemiz gereken belli başlı kriterler bulunuyor. Seçim yaptığınız sırada Kaliteye, malzeme, taşınabilirlik ve çevresel etkenler ön plana çıkıyor. Yanlış tercihler sağlığınızda ne derken doğru tercihler ise daha konforlu ve güvenli bir kullanım sağlıyor.

TUVALET KAĞIDI SEÇERKEN NEYE DİKKAT EDİLMELİ?

Çevre dostu ürünler: Tuvalet kağıdı seçimi yaparken geri dönüşümlü tuvalet kağıtlarını tercih etmek daha sağlıklı ve çevre dostu bir tercih olacaktır. Bu ürünler çoğunlukla sürdürülebilir malzemelerden üretilirken doğal kaynakları da daha az tüketmektedir. Kriterler göz önüne alındığında tuvalet kağıdı seçimi de önemli bir yere sahiptir. Kişisel ihtiyaçlarınız ve en iyi seçenekler değerlendirilmeli.

Tuvalet kağıtları hakkında faydalı bilgiler blog sayfamızda...

Parfüm ve renk seçimi: Çoğu zaman tuvalet kağıtları kokusuz olurken son zamanlarda hafif parfüm içeren ürünler daha çok tercih edilir oldu. Hassas cilde sahip olan kişiler kokusuz ürünleri tercih etmelidir. Bunun yanı sıra renkli seçenekler bulunurken boyaların ciltte oluşturabileceği tahrişler de göz önüne alınmalı. Parfüm ve kimyasallar cilt hassasiyetini arttırırken pH dengesini bozarak Sağlık sorunlarına yol açabilmektedir.

Kimse bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordu - Sağlık Haberleri

Kalite: Tuvalet kağıdı seçiminde kaliteli seçimlerde son derece önemlidir. Kaliteli ürünlerin daha dayanıklı ve cildi daha yumuşak bir his sağladığı görülür. Bu doğrultuda düşük kaliteli seçeneklerde yırtılma ve parçalanma gibi sorunlarla sık sık karşılaşılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN