TRT Spor muhabiri Almanya'da ikizini buldu! Gören gözlerine inanamıyor, benzerlikleri şok etti

TRT Spor muhabiri Almanya'da ikizini buldu! Gören gözlerine inanamıyor, benzerlikleri şok etti

TRT Spor muhabiri Euro 2024 için gittiği Almanya'da ikizini buldu! Görenler gözlerine inanamadı! Benzerlikleri şok etti...

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için görevlendirilen TRT Spor muhabiri Sercan Şekerci, sporseverlere sorular sorduğu sırada ilginç bir karşılaşma yaşadı. Sercan Şekerci, etkinlik alanında İtalyan ikiziyle karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi.

Bu beklenmedik buluşma, TRT muhabiri Şekerci'nin ikiziyle röportaj yapmasına vesile oldu. Şekerci, ikizine turnuva hakkındaki düşüncelerini sordu ve bu sıradışı anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sercan Şekerci'nin EURO 2024'te İtalyan ikiziyle yaptığı bu eğlenceli röportaj, kısa sürede binlerce kez izlendi ve yorum aldı. İkiz kardeşlerin birbirine olan benzerliği ve aralarındaki diyalog, izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN