TRT 1 o dizinin fişini çekti! Sevilen dizi ekranlara veda ediyor, kadrosunda ünlü oyuncular vardı...

TRT 1 o dizinin fişini çekti! Sevilen dizi ekranlara veda ediyor, kadrosunda ünlü oyuncular vardı...

Yaz sezonu gelirken bazı dizilerin geleceği netlik kazanıyor. TRT 1’in o dizisi final yapıyor. Ekranların sevilen dizisi ekranlara erkenden veda ediyor. TRT 1 o dizinin fişini çekti! Kadrosunda ünlü oyuncular vardı...

Her gün izleyecek dizileri olanların perşembe günü boş kalacak. TRT 1 sevilen dizinin hangi bölümde final yapacağını duyurdu. Peş peşe gelen final kararlarına o dizi de eklendi.

Yaz sezonunun yaklaşırken televizyon ekranlarında yer alan dizilerin akıbeti de netlik kazanmaya başladı. Peş peşe final kararı alınan dizilere son olarak "Kül Masalı" eklendi.

Kül Masalı dizisi yayın tarihi belli oldu! Kül Masalı dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? -

KÜL MASALI KAÇINCI BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi, istenilen başarıyı yakalayamadı. 7. bölümüyle ekrana gelen dizi, 10. bölümle ekran macerasını noktalayacak. Metin Balekoğlu'nun yönettiği dizide Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi başarılı isimler yer alıyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN