Taylor Swift'ten tarihi rekor: 7 haftadır zirveden inmedi!

Taylor Swift'ten tarihi rekor: 7 haftadır zirveden inmedi!

Müzikal başarılarıyla şimdiden tarihe geçen Taylor Swift, yeni albümüyle büyük bir başarıya daha imza attı. Swift'in yaklaşık iki ay önce yayınladığı "The Tortured Poets Department" albümü, 7 haftadır Billboard Hot 200 listesinde zirvede kalırken, bunu başaran ilk albüm oldu.

Time dergisi tarafından 2023 yılında "Yılın Kişisi" seçilen, "The Eras Tour" adlı konser turu ve "The Tortured Poets Department" adlı albümüyle üst üste kırdığı rekorlarla adından söz ettiren ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, 19 Nisan'da yayınladığı albümüyle bir rekor daha kırdı.

NTV'de yer alan habere göre; "The Tortured Poets Department" albümü, Billboard Hot 200 albüm listesinde 7 haftadır zirvede. Şarkıcı, bu kadar uzun süre 1. sırada kalmayı başararak bir ilke attı.

KENDİ REKORUNU KIRDI

Ayrıca albüm, şarkıcının Folklore albümünün rekorunu da kırdı. Albüm, müzik listelerinde 6 hafta boyunca zirvede kalmıştı.

Albüm, Spotify'da da bir günde 300 milyon dinlenmeye ulaştı ve bu dinlenme rakamına ulaşan ilk albüm olarak tarihe geçti. Albümün ilk şarkısı "Fortnight" ise tüm zamanların bir günde en çok dinlenen şarkısı oldu. Bu rekor daha önce Adele'in "Easy On Me" (2021) şarkısına aitti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN