Star Wars'un yıldızı akıl hastanesine kaldırıldı! 'Hangi gerçeklikte olduğunu bilmiyor'

Star Wars'un yıldızı akıl hastanesine kaldırıldı! 'Hangi gerçeklikte olduğunu bilmiyor'

Star Wars'ta Anakin Skywalker karakteriyle ünlenen Jake Lloyd'un 10 aydır akıl hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Anne Lloyd, "Jake, bu gerçeklikte mi yoksa farklı bir gerçeklikte mi olduğunu bilmiyor" ifadelerini kullandı.

Star Wars ile 10 yaşında ünlenen çocuk yıldızı Jake Lloyd akıl hastanesine kaldırıldı. Anne Lisa Lloyd, 35 yaşındaki oğlunun lise yıllarından itibaren ruhsal sorunlar yaşadığını ve "farklı gerçeklikler" hakkında konuştuğunu söyledi. Lloyd, "Jake, bu gerçeklikte mi yoksa farklı bir gerçeklikte mi olduğunu bilmiyordu" ifadelerini kullandı.

errr.jpg

Doktorlar tarafından bipolar bozukluk ve paranoid şizofreni teşhisi konulan Lloyd, 2015 yılında Florida'dan Kanada'ya uzanan bir yolculuk sırasında tutuklandı ve 10 ay hapiste kaldı.

dfbbdsb-rkmx.webp

STAR WARS FİLMLERİ İZLİYOR

Anne Lloyd, oğlunun sonunda bir hapishaneye yatırılmaya başardığını ve şu anda tedavisinin 10. ayında olduğunu söyledi. Jake'in şu anda "çok iyi durumda" olduğunu ve "eski Jake'i geri kazanmış gibi" olduğunu belirten Lisa Lloyd, oğlunun arada sırada "Star Wars" filmlerini izlediğini de sözlerine ekledi.

65f28921a416cc1e0633b55e.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN