Bahar dizisiyle ilgili şaşırtan detay! Senaryodan sızdı: Bakın Parla meğer kimin kızıymış?

Bahar dizisiyle ilgili şaşırtan detay! Senaryodan sızdı: Bakın Parla meğer kimin kızıymış?

Son dönemlerin en çok izlenen dizisi Bahar’dan şaşırtan detay! İzleyenler bunu öğrenince çıldıracak! Senaryodan sızdı! Doktor Rengin’in kızı Parla2nın aslında kimin kızı olduğu ortaya çıktı. Bakın Parla meğer kimin kızıymış?

Son dönemin popüler dizilerinden biri olan Bahar, izleyicilerini şaşırtan bir detayı daha ortaya çıkardı. Bu beklenmedik gerçek, dizinin ilerleyen bölümlerinde büyük bir sürprizle açıklanacak gibi görünüyor.

PARLA KİMİN KIZI?

Bahar dizisinde Parla karakterini 24 yaşındaki Sena Kalıp canlandırıyor | Türkiye Gazetesi

Doktor Timur'un, kendi kızıyla Rengin'in kızını uzak tutmak istemesinin ardındaki sebep artık netleşti. Kore dizisinden uyarlanan dizinin senaryosundan sızan bilgilere göre, Doktor Rengin’in kızı Parla'nın aslında Timur ile Rengin'in kızı olduğu ortaya çıktı.

Bahar dizisi, aslında Kore dizisi olan Doctor Cha’dan uyarlama. Doctor Cha’da bu gerçek dizinin ortalarına doğru öğreniliyordu, Bahar’da ne zaman öğrenileceği merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN