Simge Sağın, Wanda Nara ile ayrılık yaşayan Icardi'ye aşkını resmen ilan etti! "Yakışıklı şarkısı..."

Simge Sağın, Wanda Nara ile ayrılık yaşayan Icardi'ye aşkını resmen ilan etti! "Yakışıklı şarkısı..."

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısıyla dinlenme rekorları kıran ünlü şarkıcı Simge Sağın, Arjantinli golcüye aşkını resmen ilan etti. Ünlü şarkıcının Icardi hakkındaki açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son dönemde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Simge Sağın, Wanda Nara ile ayrılık yaşayan Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi'ye resmen aşkını ilan etti. Ünlü şarkıcının açıklamaları sosyal medyaya damga vurdu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Maltepe'de düzenlediği konserde Arjantinli süper yıldızın gol sevincini yaparak golcü oyuncuya selam gönderen ve bu hareketiyle dikkatleri üzerine çeken Simge Sağın, bu kez aşkını resmen ilan etti.

Haberler.com'da yer alan habere göre; Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Wanda Nara ile ayrılık yaşayan Icardi'yi 'yakışıklı' bulduğunu açıkladı.

Ünlü şarkıcı açıklamasında "Yakışıklı şarkısı söylenecekse Icardi'ye söylenmeli. Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. Ona ne söylense yakışır" ifadelerini kullandı. Simge Sağın'ın Icardi'ye yönelik bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN