Şarkıcı Karsu nazara geldi! Düğününde düştü, eşi yerden zor kaldırdı, o anlar gündem oldu

Şarkıcı Karsu nazara geldi! Düğününde düştü, eşi yerden zor kaldırdı, o anlar gündem oldu

Ünlü şarkıcı Karsu nazara geldi! Kendi düğününde düştü, eşi yerden zor kaldırdı! O anlar magazin dünyasında gündem oldu...

Ünlü şarkıcı Karsu, uzun süredir Hollandalı sevgilisi Mike Schrama ile evlendi. Düğününde yaşadığı renkli ve talihsiz anları sosyal medya hesabından paylaşan Karsu, özel günündeki tüm detayları takipçileriyle paylaştı.

KARSU'NUN DÜĞÜNÜNDE KAZA

Düğün töreni sırasında çiçeklerle dolu bahçede eğlencenin tadını çıkaran Karsu, içki şişesi açmak isterken gelinliğinin etkisiyle yere düştü. Eşinin yardımıyla gülerek kalkmayı başaran Karsu, düğün gününde yaşadığı bu ilginç kazayı sosyal medya hesabında paylaştı. Düşme anlarını nazar boncuğu emojisiyle paylaşan Karsu, takipçilerine yaşadığı talihsiz anları da esprili bir şekilde sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN