'Safir' dizisinde şoke eden gelişme: Başrol oyuncuları ayrılıyor

'Safir' dizisinde şoke eden gelişme: Başrol oyuncuları ayrılıyor

Yayın hayatının devam edip etmeyeceği belirsiz olan “Safir” dizisiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından İlhan Şen ve Gizem Karaca'nın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Atv'nin bu sezon yayın hayatına başlayan “Safir” dizisinin kadrosunda ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak projenin başrol oyuncularından İpek Tuzcuoğlu diziye veda ederken, iki oyuncunun daha diziden ayrılacağı öğrenildi.

1-008.jpgİlhan Şen

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Safir’in başrol oyuncularından İlhan Şen, senaryodaki hikâyesi bittiği için projeye veda edecek. Diziye Güneş Açıkalın karakteriyle dahil olan Gizem Karaca ile projenin usta isimlerinden Vural karakterini canlandıran Erkan Bektaş da ekipten ayrılacak.

1-009.jpgGizem Karaca

Dizinin 26. Bölümde final yapıp yapmayacağını da önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümün reyting performansı belirleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN