Sadece 12 saniyeniz var! Hayaletlerin arasına saklanan kutup ayısını bulanlar zekiler arasına adını yazdırıyor

Sadece 12 saniyeniz var! Hayaletlerin arasına saklanan kutup ayısını bulanlar zekiler arasına adını yazdırıyor

Zeka testleri ile hafızanızın inceliklerini öğrenebilir bilinmeyen noktalarına erişebilirsiniz. 12 saniyede hayaletler arasına gizlenen kutup ayısını bulanlar dünyanın en zeki isimlerini bile kıskandırıyor.

Size vermiş olduğumuz görsel içerisinde gizlenmiş bir adet kutup ayısı bulunuyor. Bembeyaz hayaletlerin arasında adeta kamufle olmuş kutup ayısını fark etmek ise neredeyse imkansız görülüyor. Sadece 12 saniyede kutup ayısını bulabilir misiniz? Gelin hep birlikte hem öğrenelim hem de eğlenelim.

12 SANİYEYİ AYARLAYIN

Telefonların kronometrelerinden 12 saniyeyi ayarladıktan sonra size vermiş olduğumuz görsele odaklanmanızı istiyoruz. Derin bir nefes aldıysanız gelin hep birlikte görsele bakalım.

1…

2…

3…

4…

5…

10…

11…

12…

Size verilen sürenin sonuna geldik

Belirtilen süre içerisinde testin sonucuna ulaşamadıysanız üzülmenize gerek yok. Birkaç farklı test çözdükten sonra hafızanızın daha fazla geliştiğini ve detaylara dikkat etme yeteneğinizin arttığını fark edeceksiniz. Sizin için testin yanıtını aşağıya bırakıyoruz.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN