Reyting rekorlarını altüst etmişti! İnci Taneleri hakkında skandal iddia: Gözler Yılmaz Erdoğan'a çevrildi...

Reyting rekorlarını altüst etmişti! İnci Taneleri hakkında skandal iddia: Gözler Yılmaz Erdoğan'a çevrildi...

İlk bölümünden itibaren reyting rekorlarını altüst eden İnci Taneleri dizisi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddia sonrasında Yılmaz Erdoğan'ın nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, başrolde ise Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka'nın oturduğu 'İnci Taneleri' adlı dizi, Kanal D ekranlarında yayın hayatına başladığı tarih olan 25 Ocak'tan bu yana sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk üç bölümünde reytingleri altüst eden dizi hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

3 milyon aboneye sahip YouTube kanalında dizi ve film eleştirisi yapan Murat Soner, senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan ve reyting rekorlarını altüst eden İnci Taneleri adlı diziyi değerlendirdi. Soner, İnci Taneleri hakkında 'çalıntı' iddiasında bulunurken çarpıcı açıklamalara imza attı.

İNCİ TANELERİ7

Soner, "İnci Taneleri" dizisinin 2005 yılında vizyona giren senaryosu Yavuz Turgul tarafından yazılan başrolde Şener Şen, Timuçin Esen ve Meltem Cumbul'un yer aldığı 'Gönül Yarası' filminden uyarlandığını öne sürdü.

Gönül Yarası ile İnci Taneleri arasındaki benzerliğe dikkat çeken Soner, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

O filmde de başrolümüz bir öğretmen, bu dizide de. Oranın öğretmeni 15 yıl sonra Güneydoğu'dan, buranın öğretmeni 10 yıl sonra hapisten dönüyor. Bu karakterin de bir kızı, bir oğlu var, bu karakterin de. O filmde de kadın karakter pavyonda çalışıyor, bu dizide de.

Gönül Yarası (2005): Adı Konulamayan Sevgi | birdunyafilm.co

O filmde de kadın eski kocasından kaçıyor, o filmde de kadın bir otelde kalıyor ve neredeyse iki yapımdaki otellerin adı bile aynı. Eczanede çalışan arkadaşları geçtim, oyuncunun biri bile aynı

Ve bu Yavuz Turgul hikayesi, Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri oldu öyle mi şimdi? Biri bana bu dizinin uyarlama olduğunu yazan bir yer göstersin hadi bakalım."

İnci Taneleri dizisiyle ilgili iddia gündem yarattı! Dizinin senaryosu o filmden mi alıntı?

Soner'in bu açıklamaları sonrasında gözler Yılmaz Erdoğan'a çevrildi. Erdoğan'ın dizinin 'çalıntı' olduğu iddiası sonrasında nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN