Özkan Uğur'un eşi Mazhar Alanson ve Fuat Güner'i hedef aldı! 'Büyük cesaret dedim, bravo...'

Özkan Uğur'un eşi Mazhar Alanson ve Fuat Güner'i hedef aldı! 'Büyük cesaret dedim, bravo...'

Geçen yıl Temmuz ayında hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur, merhum sanatçının dostları Mazhar Alanson ve Fuat Güner'i hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Lenfoma hastalığına yakalanarak geçen yıl 8 Temmuz'da hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur, eşinin vefatının ardından sessizliğini bozdu. Usta sanatçının eşi, MFÖ grubunun üyeleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner'i hedef alarak sitem dolu açıklamalara imza attı.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin' konuşan merhum sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur, Özkan Uğur'un vefatının ardından ilk konserini veren MFÖ grubunun üyeleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner'i hedef alan açıklamalara imza attı.

EN BÜYÜK DESTEĞİ CEM YILMAZ'DAN GÖRDÜK

Eşinin vefatı sonrasında en büyük desteği ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan gördüğünü belirten Aysun Aslan Uğur, 'Mazhar ve Fuat size vefa gösterdi mi?' sorusunu "Sağ olsunlar. Aradılar sordular ama onların da acısı çok büyüktü ve koşacak halleri yoktu. Biz ailesiyiz. Onlar da öbür ailesiydi. Üç kişilik bir evlilik yürütüyorlardı. 50 yıl dile kolay. Bence şu an onlar da dışarıdan gelen büyük ve haksız bir baskı altındalar. Hepimiz yıkıldık, çöktük. Biz o günlerde en büyük desteği de vefayı da Cem Yılmaz’dan gördük. Allah razı olsun ve o çocuğun tuttuğunu altın etsin. Özkan’ı kaybettiğimiz gün eve geldiğimizde Cem ve ekibi olaya hakim olmuşlardı bile. Herkesi ağırladılar, yedirdiler, içirdiler. Ev doldu taştı her şeye koşar mı insan koştular. Ömür boyu unutmayacağım. Cem, Zafer, Öner, Ozan, MFÖ’nün menajeri Orçun, Sibel, Damla, İpek ve Hadiye her şeyimizdelerdi." şeklinde yanıtladı.

'KONSERİ MEDYADAN ÖĞRENDİM'

Usta sanatçının vefatı sonrasında konserlerine devam etme kararı alan Mazhar Alanson ve Fuat Güner'e kırgın olduğunu vurgulayan Uğur, "MFÖ 100 yıl geçse unutulmaz. O bir efsane. İnsanlar da evine ekmek götürüyor, kolay değil tabii ki sahneye çıkacaklar. Ben çok üzülüyorum eleştirilmelerine. İnsanlar çalışmak zorunda. Nitekim “MF” oldular. Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim. Büyük cesaret dedim, bravo yani. İsterlerse MFÖ olarak da kalabilirler. Bundan sonrasında ne isim kullanacaklarına karışmak haddim değil." dedi.

Kısa Dalga on X: "Özkan Uğursuz ilk konser... MFÖ sahnedeydi https://t.co/QORXaFEFZJ https://t.co/tvpkui3WJI" / X

"6 AY YASIMIZI TUTALIM..."

"Kızmadınız mı yani?" sorusunu da yanıtlayan Uğur, "Kızmadım tabii... Benim tek söylediğim şuydu; biraz durun! Çok erken konuşulmaya ve oluşmaya başladı bunlar. En azından bir 6 ay yasımızı tutalım, hiçbir şey konuşmayalım lütfen. Bırakın ünlü olmasını, bir insan kaybediyorsunuz, bir evin 40 yıllık babası gidiyor, bu ciddi bir çöküş... Dünya stres sıralamasında insanı en çok yoran iki şey vardır; ilk sırada bir yakınının ölümü, ikinci sırada ise ev taşımak ve biz bu iki şeyi ardı ardına yaşadık. Daha yeni yeni toparlıyoruz işte." diye konuştu.

Usta sanatçının eşinin bu açıklamaları sonrasında gözler Alanson ve Güner'e çevrildi. İkilinin Uğur'a nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN