O Ses Türkiye'de ne bombalar patlamış haberimiz yok! Hadise'nin yarışmadan ayrılma nedeni şok etti

O Ses Türkiye'de ne bombalar patlamış haberimiz yok! Hadise'nin yarışmadan ayrılma nedeni şok etti

O Ses Türkiye'de neler olmuş neler! Öyle bombalar patlamış ki haberimiz olmamış! Hadise'nin yarışmadan ayrılma nedeni şok etti...

Söylemezsem Olmaz programının eski yorumcusu Bircan Bali, geri dönüşüyle gündeme damgasını vurdu. Programda birbirinden önemli iddialar ortaya atan Bali, özellikle Dilan Polat'ın bir süredir cezaevinde olmadığını belirterek dikkatleri üzerine çekti.

HADİSE, O SES TÜRKİYE'DEN NEDEN AYRILDI?

o-ses.webp

Bircan Bali, açıklamalarına Hadise üzerinden devam etti ve O Ses Türkiye dönemine dair çarpıcı iddialarda bulundu.

Bali, "Biri de çıkıp demiyor ki Hadise O Ses Türkiye'den neden gitti? O Ses Türkiye ne oldu Hadise? diyen yok. Neden çünkü? Ebru geldi, Ebru onu istemedi ya..." şeklinde konuşarak, olayın perde arkasına ışık tuttu.

Programda Arto ise, "Orada yanlışı yapan Hadise olduğu için o gitti" derken, Bali araya girerek, "Acun, Ebru'yu seçti, net bilgi" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıllarda Seren Serengil, Hadise ve Reza Zarrab arasında yasak aşk yaşandığını iddia etmiş ve bu iddiasıyla magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Hadise'nin, Ebru Gündeş'le evli olduğu dönemde Zarrab ile ilişki yaşadığı haberleri uzun süre konuşulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN