O Hayat Benim dizisi oyuncusu "kurtarın beni" diyerek video çekti! Meltem Miraoğlu Amerika'da rehin mu tutuluyor?

O Hayat Benim dizisi oyuncusu "kurtarın beni" diyerek video çekti! Meltem Miraoğlu Amerika'da rehin mu tutuluyor?

O Hayat Benim dizisinin oyuncusu "Kurtarın beni" diyerek video çekti! Meltem Miraoğlu Amerika'da rehin mu tutuluyor? Gündeme bomba gibi düştü...

Meltem Miraloğlu, 2011-2013 yılları arasında ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Hayat Devam Ediyor dizisindeki "çocuk gelin" karakteriyle izleyicilerin hafızasına kazınmıştı. Ancak dizinin bitmesinden yıllar sonra, kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick ile evlendiği haberleri uzun süre konuşuldu. Bu evlilik sonrası Amerika’ya yerleşen oyuncu, yaptığı açıklamalar ve iddialarla sık sık gündeme gelmişti.

MELTEM MİRALOĞLU’NUN İSYANI: "YILLARDIR İŞSİZİM"

Geçtiğimiz yıllarda işsizlikle ilgili yaptığı “Yıllardır işsizim, siz de beni anlayın” açıklamasıyla gündeme gelen Miraloğlu, bu açıklamayla dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından eşi Patrick’den ayrıldığı, bir dönem psikoloğu John ile aşk yaşadığı ve daha sonra vasiyet nedeniyle eşine geri döndüğü iddiaları magazin dünyasında büyük ses getirmişti.

REHİN İDDİALARI SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI

Son olarak, Meltem Miraloğlu'nun Amerika'da rehin tutulduğu iddiası sosyal medyada hızla yayılan bir video ile gündeme taşındı. Videoda, ünlü oyuncunun kimliklerinin çalındığını ve bu nedenle Türkiye’ye dönemediğini söylediği öne sürülüyor. Bu iddialar, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar videonun gerçek olduğuna inanırken, diğerleri ise bunun uydurma bir senaryo olabileceğini savundu.

Miraloğlu’nun Amerika’da zor durumda olduğu iddiaları sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım kullanıcı videonun doğruluğunu sorgularken, diğerleri oyuncunun yaşadığı duruma üzüntüyle yaklaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN