Nuri Alço'nun ikamet ettiği eve ödediği kira şaşkına çevirdi! Ev sahibiyle mahkemelik oldular

Nuri Alço'nun ikamet ettiği eve ödediği kira şaşkına çevirdi! Ev sahibiyle mahkemelik oldular

Nuri Alço'nun kirada olduğu İstanbul'daki evinden çıkması için ev sahibinin tahliye davası açtığı ortaya çıktı. 73 yaşındaki oyuncunun ödediği kira ücreti herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço'nun 2016 yılından beridir kiracı olarak ikamet ettiği İstanbul'daki evinden çıkması için ev sahibinin tahliye davası açtığı ortaya çıktı.

8 yıldır Kağıthane ilçesindeki dairesinde ikamet eden Nuri Alço'yu evden çıkaramadığını söyleyen ev sahibi, mahkemeye başvurdu.

ÇIKARMAK İÇİN İHTAR ÇEKTİ

Sabah'ta yer alan habere göre, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Hatice A. isimli ev sahibi geçtiğimiz günlerde tahliye davası açtı. Ev sahibi mahkemeye sunduğu dilekçede 2022 yılında evi oturmak için satın aldığını ve evde kiracı olarak bulunan 73 yaşındaki oyuncuya noter onaylı ihtarname gönderdiğini belirtti.

6 aylık süreyi bekleyen ev sahibi süre dolmasına rağmen oyuncunun evden çıkmaması üzerine iletişim kurma yolunu seçti.

AMAÇLARI KİRAYI ARTIRMAK

Nuri Alço ile iletişime geçtiğinde oyuncunun evden çıkmayacağını söylediğini belirten ev sahibi, oyuncunun mahkeme yolu ile evden çıkarılmasını talep etti.

Nuri Alço avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçesinde söz konusu ev sahibinin evi satın aldığını iddia ettiğini ancak bir kez bile almış olduğu evi görmediğini, amaçlarının kirayı artırmak olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, dilekçenin devamında ev sahibinin kendisini arayarak 3 bin 500 TL'lik kirayı 15 bin TL olarak ödemesi karşılığında evde oturabileceğini, aksi halde mahkemeye başvuracağını söyleyerek kendisini tehdit ettiğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN