Neslihan Atagül iddialı dönem dizisiyle geri dönüyor

Neslihan Atagül iddialı dönem dizisiyle geri dönüyor

Yeni sezon için birçok diziden teklif alan Neslihan Atagül’ün yeni projesi belli oldu. Atagül, Ay Yapım’ın iddialı dönem dizisi “İşgal Günlerinde Aşk” ile prensipte anlaşarak imza aşamasına geldi. Oyuncu, hikayede Rus Vera Gregov rolünü canlandıracak.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, yeni sezon için gelen teklifler arasında en çok “İşgal Günlerinde Aşk” isimli projeyi beğendi. Ay Yapım’ın imza atacağı dönem dizisinin hikâyesi 1918’de başlıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; hazırlıkları devam eden diziyi “Muhteşem Yüzyıl”ın da aralarında olduğu birçok diziyi kaleme alan Yılmaz Şahin yazıyor.

DİZİNİN KONUSU

Neslihan Atagül prensipte anlaştığı ve imza aşamasında olduğu dizide Rus Vera Gregov rolüne hayat verecek. Dizi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün işgal altındaki İstanbul’u emanet ettiği gizli teşkilat mensubu Ekrem Baydar’ın Anadolu’daki Millî Mücadele’ye verdiği desteği ekrana taşıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN