Nejat İşler’in son hali hayranlarını korkuttu! Günler içinde saçları döküldü, kilo verdi: Dağ gibi adam resmen eridi…

Nejat İşler’in son hali hayranlarını korkuttu! Günler içinde saçları döküldü, kilo verdi: Dağ gibi adam resmen eridi…

Ünlü oyuncu Nejat İşler’in son hali hayranlarının korkuttu! Son olarak Aile dizisi ile ekranlara gelen oyuncunun kısa sürede yaşadığı değişim görenleri şaşkına çevirirken, oyuncunun günler içinde saçları döküldü ve kilo verdi. İşte, Nejat İşler’in o hali…

Sevilen oyuncu Nejat İşler ekran orucunu uzun bir aranın ardından bozmuş ve başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı Aile dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda dizisi final yapan oyuncunun son hali ise herkesi şaşırttı…

DEĞİŞİKLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Dizide saçları gür olan İşler’in yaşadığı değişim dikkat çekti. Saçları dökülen ve sakalları beyazlayan Nejat İşler’in bu hali sevenlerini ikiye böldü. Kimisi oyuncunun yeni projesi için imaj değiştirdiğini söylerken, kimisi de rol aldığı işlerde saçlarına müdahale yapılarak daha gür gösterildiğini iddia etti.

nejat-isler.jpg

Seneler önce akciğer enfeksiyonundan dolayı 3 ay yoğun bakımda kalan Nejat İşler, kısa sürede kilo almıştı. Aldığı kiloları sonradan veren oyuncu, ardından hayata tekrar adapte olmuş ve çeşitli film ve projelerin kadrosuna katılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN