Ne yapın ne edin onlardan uzak durun! Duygularını kontrol etmekte zorlanan üç burç...

Ne yapın ne edin onlardan uzak durun! Duygularını kontrol etmekte zorlanan üç burç...

Tabii ki, birçok insan duygularını kontrol etmekte zorlanır, kolayca kaynar ve çatışmaya girerler, ancak astroloji bize zodyağın hangi işaretlerinin duyguları kontrol etmeyi inanılmaz derecede zor bulduğunu söyleyecektir. Zodyakın işaret ettiği burçlar, bu yüzden kolayca rahatsız edici bir atmosfer yaratabilirler, çünkü kolay kızıyorlar. Duyguları kontrol etmede en kötü olan burçları öğrenmek ister misiniz?

KOÇ BURCU: KÖTÜ BİR ŞAKA İÇİN SİZİ DÖVEBİLİR

Ateş burcunun bir temsilcisi olarak Koç, kolayca kaynar ve suçlunun üzerine atlayabilir. Böyle bir dürtüsellik iyi bir şey getirmez.

Koç'un dürtüsel duygularla nasıl başa çıkacağını öğrenmesi çok zaman ve pratik gerektirir, çünkü onlar yüzünden arkadaşlarını kaybederler. Koç'un tüm tanıdıkları, her şeyi kalbe alan ve sizi kötü bir şaka için “dövebilecek” bir kişinin yanında olmaktan memnun değildir.

bagiran.jpg

ASLAN BURCU: İŞİNE GELMEDİĞİ ZAMAN SİZE SALDIRABİLİR

Aslanın mülküne veya arzusunun nesnesine zarar vermeye değer, çünkü vahşi bir hayvan hemen size saldıracaktır, bundan bir arabada saklanmanız ve bir Safari'de olduğu gibi camın arkasından izlemeniz tavsiye edilir. Diğer durumlarda, Aslanlar çok kararlı ve mantıklıdır, ancak eğer onların egolarına gelirse, o zaman başınız belaya girmez.

bagiran-001.jpg

AKREP BURCU: İNSANLARIN YANINDA BİLE SALDIRABİLİRLER

Bu burç, dengesizliğinde Koç'tan daha düşük değildir. Genellikle çatışma durumlarının kışkırtıcıları olurlar, bu "dünyayı yanıyor" görmekten hoşlanırlar. Duygularını ve zekasını kontrol etmekte zorlandıkları için önce saldırırlar.

Halka açık yerlerde işleri halletmekten korkmuyorlar . Onlara bir şekilde direnmek için sakince davranmaya çalışın, bu kesinlikle durumu düzeltecektir.

bagiran-002.jpg

Gördüğünüz gibi, konu duygularınızı kontrol etmeye geldiğinde bu üç işaret en kötülerinden bazıları. Ancak eğitim, yalnızca kandaki dereceyi düşürmeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda genel olarak konsantrasyonunuzu da artırır. Ne de olsa, duyguların kontrolü, kişinin "Ben" için büyük bir öz düzenleme ve sorumluluk gerektirir. Dürtüselliklerini kontrol etme konusunda mükemmelliğe ulaşan bu işaretler ideal olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN