Murat Yıldırım ve Ebru Şahin başrolde: 'Gizli Bahçe'nin yayın tarihi belli oldu

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin başrolde: 'Gizli Bahçe'nin yayın tarihi belli oldu

Ebru Şahin ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiren Gizli Bahçe dizisinin yayın tarihi 15 Ekim Salı olarak açıklandı. Daha önce cuma günü planlanan dizi, yayın gününde yapılan son dakika değişikliğiyle izleyicilere sürpriz yaptı.

TMC Film'in merakla beklenen dizisi Gizli Bahçe, yayın tarihiyle izleyicileri heyecanlandırdı. Başrollerini Ebru Şahin ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı dizi için daha önce planlanan cuma günü, son dakika değişikliğiyle ertelendi.

Gizli Bahçe dizisi 15 Ekim Salı günü ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

GİZLİ BAHÇE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Nazlı, oğlu Memo’yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Memo’nun güçlü ve zengin amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo’ya sahip çıkmak için peşlerine düşer. Nazlı’nın mesleğini öğrendiği anda, yeğeninin böyle bir kadının yanında büyümesine izin vermeyecektir. Memo’yu alabilmek için büyük bir savaş başlatır.

Kendini bu mücadelenin içinde bulan Nazlı aslında Demir’in düşündüğü gibi biri değildir, daha büyük bir sırrı vardır. Nazlı ve Demir, Memo’nun iyiliği için savaşırken Akçınar ailesinin oyunları, yıllardır saklanan sırlar ve geçmişten gelen gölgeler onların bu savaşını daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN