Mizah anlayışınızı harekete geçirme vakti! Koç, boğa, akrep, kova, yay ve balıklar... İşte 13 Mart 2024 günlük burç yorumu

Mizah anlayışınızı harekete geçirme vakti! Koç, boğa, akrep, kova, yay ve balıklar... İşte 13 Mart 2024 günlük burç yorumu

Cesur olmak ve hayatınızı daha mutlu kılmak için yakın zamanda yeni bir şeye girişmiş olabilirsiniz. Ortam yeni olabilir. İnsanlar da yeni olabilir. Ve her şey size çok yabancı gelebilir. Tanıdık olanın rahatlığına özlem duyan ve nostaljik hissetmeye eğilimli hassas bir ruha sahip olduğunuz için, bu sizin için zordur. Yine de bir şans verin.

13 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir partiye berbat vakit geçirmeyi bekleyerek giderseniz, muhtemelen berbat vakit geçirirsiniz. Beklentilerinizle kendinizi başarısızlığa sürükleyebilirsiniz. Beklentileriniz zihin durumunuzu, ruh halinizi ve sonuç olarak gerçekliğinizi değiştirebilir. Mevcut bir hedeften fazla bir şey beklemiyor olabilirsiniz, ancak sonucun beklentilerinizi aşacağını umduğunuz için devam ediyorsunuz. Oysa daha iyimser düşünebilseydiniz, muhtemelen beklediğinizden çok daha iyisini yapardınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün birileri için öne çıkmak istiyorsunuz çünkü onların bir mücadele içinde olduğunu ve yardımınıza ihtiyaç duyduklarını görebiliyorsunuz. Yine de bu konuda dikkatli olun. Ayrıca kırılgan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eğer bir başkasının yükünü de üstlenirseniz, bu "bardağı taşıran son damla" olabilir. Endişelenecek başka bir şeye ihtiyacınız yok. Karşı taraf şu anda kendisine daha çok yardımcı olabilecek birini arayabilir, siz ise bugün sizi mutlu eden şeylerle teselli bulmaya çalışmalısınız. Mutluluğa ve huzura giden yolu bulmanız için gereken tek şey bu.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bazı insanlar değişime karşı dirençlidir. Şu anda bu konuyu düşünüyor olabilirsiniz çünkü değişim yaratacak yeni bir şey deniyorsunuz ve bu nedenle tepkiyle karşılaşıyorsunuz. Ancak bu değişime aynı şekilde devam edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Siz ileri görüşlü bir bireysiniz. Genellikle herkesten iki adım öndesiniz. Bunun anlamı, sizin kolayca görebildiğiniz şeyleri başkalarının da görmesine yardımcı olmanız gerekebileceği. Aklınızdakileri, sizin kadar hayal gücü olmayanların daha kolay anlayabileceği şekilde sunmanın bir yolunu bulun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Cesur olmak ve hayatınızı daha mutlu kılmak için yakın zamanda yeni bir şeye girişmiş olabilirsiniz. Ortam yeni olabilir. İnsanlar da yeni olabilir. Ve her şey size çok yabancı gelebilir. Tanıdık olanın rahatlığına özlem duyan ve nostaljik hissetmeye eğilimli hassas bir ruha sahip olduğunuz için, bu sizin için zordur. Yine de bir şans verin. Alışmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Eğlenmeye çalışın. Mizah anlayışınızı harekete geçirin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir zamanlar hayata geçirmeye çalıştığınız değişim konusunda sizin tarafınızda olan biri şimdi size meydan okuyor, hatta doğrudan karşı çıkıyor. Bu bir sorun olabilir çünkü bu kişi sizi neyin harekete geçirdiğini bilen biri olabilir ve bu da kendinizi daha savunmasız hissetmenize yol açabilir. Bir şey yapmadan ve savunmaya geçmeden önce, bu kişinin neden taraf değiştirdiğini anlamanız gerekir. Bu, kolayca ele alabileceğiniz basit bir konu olabilir. Öyle olmasa bile, nerede durduğunuzu bilmek, inandığınız şeyleri daha titizlikle savunmanıza yardımcı olacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir grupta veya beyin fırtınası sırasında ortaya attığınız bir fikir iyi karşılanmamış olabilir. Elbette bu bir hayal kırıklığı yaratır ancak bunun sizi düşünmeye ve üretmeye devam etmekten alıkoymasına izin veremezsiniz. En iyisi olduğunu düşündüğünüz bir fikir reddedilmiş olsa bile, bu durum hayal gücünüzde sizi başka bir noktaya götürecek ve kazanan fikri bulmanızı sağlayacak bir "tohum" olabilir. Bunu sizi en iyi fikre götüren bir "ekmek kırıntısı" olarak düşünün.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Karşınızdaki kişinin sizden verebileceğinizden daha fazlasını beklemesini istemiyor olabilirsiniz. Bu nedenle, aranızdaki mesafeyi bir dereceye kadar koruyor olabilirsiniz. Arkadaşça davranıyorsunuz ama çok da arkadaşça değil. Etkileşim içindesiniz ama sadece sınırlı bir şekilde. Bunun bir hata olmadığından emin misiniz? Tutamayacağınızı bildiğiniz herhangi bir söz vermediğiniz sürece, biraz daha arkadaş canlısı ve daha ilgi çekici olmanın yanlış bir tarafı yoktur. Bu size karşınızdakini daha iyi tanıma ve daha sonra belki biraz daha fazla söz verip veremeyeceğinizi anlama şansı verecektir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Şu anda bir macera havasında olabilirsiniz ve hatta bir macera peşinde bile koşuyor olabilirsiniz. En azından, bir başkasının sizi sürüklemeye çalıştığı şeye çok açık olabilirsiniz, ancak dikkatli olun. Nispeten öngörülebilir ve iyi bir enerjiyle çevrili küçük bir macera şu anda sizin için iyi olabilir. Bir süreliğine kendi dışınıza çıkmanıza ve daha kaygısız hissetmenize yardımcı olabilir. Ancak yanlış türde bir macera tam tersi bir etki yaratacaktır. Bir adım atmadan önce iki kez düşünün.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz arasındaki bir tartışma veya anlaşmazlıkta arabuluculuk yapmak üzere devreye girmenin eşiğinde olabilirsiniz. Ancak bunu yapmadan önce, bu konudaki rolünüzün ne olması gerektiğini hatırlayın. Arabuluculuk yapıyorsanız, taraf tutmazsınız. Tarafları, diğerlerini dinleyebilecekleri ve onların bakış açılarını görüp anlayabilecekleri bir noktaya getirmeniz gerekir. Dikkatli olmazsanız çatışmanın içine çekilmeniz kolay olabilir, bu nedenle bu dinamiğin sürekli farkında olmaya çalışın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Önünüze çıkan bir fırsatta negatif yönler arıyorsunuz. Bunu kendinizi korumak amacıyla yapıyor olabilirsiniz ki bu doğaldır. Elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için potansiyel tuzakların nerede olduğunu bilmek istersiniz. Ancak, yalnızca olumsuzlukları araştırırsanız, olumlu yönlerin hiçbirini göremezsiniz. Bu fırsatı kabul etmenizin nedenlerine her zaman eşit zaman ayırmalısınız. Bunu yaparsanız, gerçekten dengeli bir fotoğrafa sahip olursunuz ve bu size ne yapmanız gerektiğini gösterecektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Tam olarak inanmadığınız bir şeyi kabul ediyor olabilirsiniz. Bu sizin başkaldırma şekliniz olabilir. Gösteriyi yöneten kişilerden hoşlanmıyorsunuz ve bunu açıkça belli edecek tek yolla protesto etmek istiyorsunuz. Bu, onların yapmak istediklerinin çoğuna katılıyor olsanız bile, yapmak istedikleri bir şeye karşı çıkmanızı kapsayabilir. Ancak bu kendi kendini sabote etmek olur. Eğer bir plana katılıyor ama onu planlayanlara katılmıyorsanız, planı reddederek kime zarar veriyorsunuz? Kendinize!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sosyal etkileşim ihtiyacınızı hafife alıyor olabilirsiniz. Şu anda, herhangi birinin sizinle vakit geçirme girişimine omuz silkiyor olabilirsiniz. Belki de belirli bir kişiye ya da genel olarak insanlığa karşı bir şikayetiniz var ve Greta Garbo'nun ünlü repliğinde olduğu gibi, sadece yalnız kalmak istiyorsunuz. Sorun değil... en azından bir süreliğine. Bu derin duygular içinde kaybolmak için bir ya da iki güne ihtiyacınız olabilir, ancak kendinize bir sınır koymanız gerekir. Hayata ne zaman dönmeniz gerektiğini bildiğinizden emin olun! Çok uzun sürmesin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN