Mesut Özil ile Amine Gülşe'ye beğeni yağdı! Sosyal medyanın en güzel çifti... Yeni hobimiz diyerek paylaştı

Mesut Özil ile Amine Gülşe'ye beğeni yağdı! Sosyal medyanın en güzel çifti... Yeni hobimiz diyerek paylaştı

Magazin gündeminin en beğenilen çiftleri arasında yer alan Mesut Özil ve Amine Gülşe, akşam sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak “yeni hobimiz” diye paylaştıkları o fotoğraflarla gündeme geldiler. İşte detaylar…

Oyuncu Amine Gülşe ve dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, ilişkilerini 2014 senesinde evlilikte taçlandırmıştı. Magazin camiasının her zaman en beğenilen çiftler arasında yer almayı başaran ikili çocuklarıyla beraber geçirdikleri vakitle de gündeme geliyor. Tüm boş vakitlerini çocuklarına ayırmaya çalışan çift sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olurken bu defa yeni hobilerini açıkladılar.

capture-20240421211709154.jpg

“YENİ HOBİMİZ” DİYEREK PAYLAŞTILAR

Mynet’te yer alan habere göre, Mesut Özil eşi Amine Gülşe'nin at üzerindeki bir fotoğrafını paylaşarak 'En yeni favori hobimiz' notunu düştü. İkilinin paylaştığı bu fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

capture-20240421211719311.jpg

2 ünlü ismin takipçileri bu fotoğrafın altına, 'Harika poz', 'Çok güzelsiniz', 'İki güzel kalpli insan', 'En güzel çift' gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN