Mert Ramazan Demir 'Metruk Adam' ile geri dönüyor

Mert Ramazan Demir 'Metruk Adam' ile geri dönüyor

Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir, yakında “Metruk Adam” filmi için sete çıkacak. Haksızlığa uğramış bir adamın hikayesini anlatan filmin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor.

"Yalı Çapkını" dizisiyle şöhret olan oyuncu Mert Ramazan Demir, sevgilisi Afra Saraçoğlu’yla geçirdiği İspanya tatilinin ardından bir süredir gündemde olan sinema filmi için sete çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmen koltuğuna oturacağı OGM Pictures imzalı filmin adının "Metruk Adam" olduğu konuşuluyor.

Haksızlığa uğramış bir adamın duygusal hikayesini anlatan filmin senaryosunu Murat Uyurkulak ile Deniz Madanoğlu yazıyor. Filmin geçmiş sahneleri için Mert Ramazan Demir’e benzeyen çocuk oyuncu da aranıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN