Mehmet Yalçınkaya ilk kez parmaklarına ne olduğunu açıkladı! Herkes kıyma makinesi diyordu ama...

Mehmet Yalçınkaya ilk kez parmaklarına ne olduğunu açıkladı! Herkes kıyma makinesi diyordu ama...

MasterChef Türkiye’nin sevilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, sol elini sürekli cebine sokunca eline ne olduğu merak edilmişti. Herkes, Mehmet Şefin sol el parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığını sanırken aslında gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı. İşte, Mehmet Yalçınkaya’nın sol el parmaklarıyla ilgili açıklaması…

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye’nin de sevilen jüri üyelerinden. Yıllardır yarışmada sol elini sürekli cebinde tutan Mehmet Şef, bu hareketiyle dikkat çekerken sosyal medyada sol elinin 3 parmağını kıyma makinesine kaptırdığı iddiaları da dolaşmaya başladı. Mehmet Şef bu konuda sessiz kalmayı tercih etse de sonunda herkesin merak ettiği o konuya açıklık getirdi…

“BU BİR LANET DEĞİL BU BİR KAZA”

MasterChef’in son fragmanında seyirciyi epey heyecanlandıran anlar ekrana geldi. Bir yarışmacı traktörün pervanesine kaptırdığını (fragmanda hangi uzuv olduğu belirtilmiyor), bundan dolayı da kendini lanetlenmiş hissederek hep saklandığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Bu durumdan etkilenen Mehmet Şef ise “Neden ağlıyorsun?” diyerek kendi başına gelen olayı şöyle anlattı:

mehmet-yalcinkayanin-eline-ne-oldu-1.jpg

"Bu bir lanet değil bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim... Benim mesela 2 tane çocuğumun dövmeleri benim elim. Benzer hikâye aslında ben de iki arkadaşımla oynarken..."

mehmet-yalcinkayanin-eline-ne-oldu.jpg

Herkes yıllardır Mehmet Yalçınkaya’nın parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığını düşünüyordu. Mehmet Şefin bu akşam yayınlanacak bölümde ne açıklama yapacağı epey merak edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN