Lamine Yamal'ı seneler önce leğende yıkayan kişi dünyaca ünlü futbolcuymuş! Bakın o isim kim çıktı?

Lamine Yamal'ı seneler önce leğende yıkayan kişi dünyaca ünlü futbolcuymuş! Bakın o isim kim çıktı?

Ünlü futbolcu Lamine Yamal’ın yıllar önce çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Yamal’ı leğende yıkayan ünlü ismi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakın Lamine Yamal’ı küçükken kim yıkamış…

İspanya Milli Takımı ile EURO 2024'te yeşil sahalarda boy gösteren Lamine Yamal, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı ile gündeme geldi. Bundan 16 yıl önce dünyaca ünlü futbolcu tarafından leğende yıkandığı ortaya çıktı. Bu görüntüler sosyal medyada gündem olurken Yamal’ı yıkayan ismi görenler oldukça şaşırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

yeni-proje-1-004.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

UEFA tarafından Fransa - İspanya maçının adamı seçilen Yamal'ın 16 sene önceki fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Son zamanlarda gösterdiği performansla futbol gündeminde en çok anılan isimler arasında bulunan Yamal, şimdi de küçüklük haliyle dikkatleri çekti. Özellikle de dünyaca ünlü futbolcu tarafından leğende yıkandığı görüntüler görenleri şaşkına çevirdi.

Lamine Yamal, 2007 yılının Aralık ayında bir yardım kampanyasının çekimleri sırasında fotoğraflandı. Henüz 6 aylık olan Yamal’ı, dünyaca ünlü futbolcu Leonel Messi'nin yıkadığı öğrenildi.

yeni-proje-2-003.jpg

“KENDİNİ BİR ANDA ORADA BULDU

Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre, söz konusu bu görseli çeken Joan Monfort, Diario Sport gazetesi ve UNICEF'in düzenlediği yardım kampanyası kapsamında bir takvim için çocuklar ve aileleriyle poz verdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"UNICEF, Lamine'nin ailesinin yaşadığı Mataro'daki Roca Fonda mahallesinde bir çekiliş yaptı. Camp Nou'da bir Barcelona oyuncusuyla fotoğraf çektirmek için çekilişe katıldılar. Ve çekilişi kazandılar. Messi ilk başta onu nasıl tutacağını bile bilmiyordu. Messi oldukça içe dönük bir adam, utangaç. Soyunma odasından çıkıyordu ve bir anda kendini içi su dolu plastik bir küvet ve içinde bir bebekle başka bir soyunma odasında buldu. Karmaşık bir durumdu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN