Davetsiz misafiri rahatsız etmemek için mutfağa girmiyorlar

Davetsiz misafiri rahatsız etmemek için mutfağa girmiyorlar

"İstanbul Sancaktepe'deki evlerine giren kumru, ocak üzerine yuva yaparak yumurtladı. Ocağı kullanmayan çift kumrunun yuvasını korumak için 4 gündür dışarıdan yemek siparişi veriyor.

"İstanbul'da, Muhammet ve Hakime Kartal çiftinin yaşadığı apartmanda, mutfak penceresinden içeriye giren bir kumru, ocak üzerine çalılardan yuva yaparak yumurtladı.

Kumrunun yuvasını gören çift, daha önce anne karnında ikiz çocuklarını kaybetmiş ve 6 yıldır çocuk hasreti çeken bir çift olarak, kuşun yuvasını bozmamaya karar verdiler. Bu nedenle, 4 gündür dışarıdan yemek sipariş ederek mutfaklarına girmiyorlar ve kumrunun yumurtlayıp gitmesini bekliyorlar.

kumru-1.jpg

Muhammet Kartal, "İnşallah kendi yavrularını doğurur, alır gider. Biz eşimle 5-6 yıldır evliyiz. İkiz çocuklarımız vardı 3 aylıkken anne karnında vefat etti. Çocuk sahibi olamıyoruz, Biz de Allah'ın bize bir hikmeti diye düşündük, ona yorduk olursa güzel olur. Durumdan şikayetçi değiliz. O doğursun yavrularını alsın gitsin gerekirse bir 2 ay dışarıdan yemek yeriz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN