Köpek sayısı zihin yaşınızı söylüyor! Bu görselde kaç köpek var?

Köpek sayısı zihin yaşınızı söylüyor! Bu görselde kaç köpek var?

Görsel algılama testleri ya da optik illüzyon testleri ile birlikte sizin bile farkına varmadığınız detayları ortaya çıkarabilirsiniz. Vermiş olduğumuz görselde buldunuz köpek sayısına göre zihin yaşınız size ele veriyor. Peki, bu görselde kaç tane köpek görüyorsunuz? İşte sorunun yanıtı…

Hem zihin yaşınızı öğrenebilir hem de bunu bir eğlenceye çevirebilirsiniz. Vermiş olduğumuz görselde kaç tane köpek olduğunu tespit ederek görsel hafızanızı arşa çıkarabilirsiniz. Resim içerisinde gizlenmiş köpek sayısı zihninizin gerçekliklerine de ortaya çıkarıyor. Peki bu görselde kaç tane köpek görüyorsunuz? İşte sorunun yanıtı…

KAÇ TANE KÖPEK GÖRÜYORSUNUZ?

Cevabınız 4’se;

Toplamda dört köpek fark ederseniz bu, zihinsel yaşınızın 20 ila 25 arasında olduğunu gösterir. Sanatsal ve akademik birisiniz. Her zaman diğerlerinden farklı bir bakış açısına sahipsiniz. Kötü yorumlardan asla hoşlanmazsınız, bu yüzden kendinizi izole edersiniz.

Cevabınız 5’se;

Bu, beyninizin 25 ile 30 yaş arasında olduğu anlamına gelir. Ayrıca bu, sadeliği somutlaştırdığınız anlamına gelir. Bir aşk hikayesi ya da tartışma olsun, durumlarla karmaşıklaşmayın. Sosyal çevreniz küçüktür. Huzur içinde yaşamaya alışıksınız.

Cevabınız 6’ysa;

Zihniniz 30 ila 40 yaş arasındadır. Geleneksel ve ihtiyatlı birisiniz ama çok fazla tecrübeniz var. Arkadaşlarınız size tamamen güveniyor ve verdiğiniz tavsiyelerden dolayı sizi tamamen seviyorlar. Dikkat çekmeyi sevmiyorsunuz.

Cevabınız 7’yse;

Toplamda yedi köpek gördüyseniz, bu sizin mükemmel bir görüşünüz olduğunu gösterir. Zihinsel yaşınıza bakıldığında tam anlamıyla bir çocuksunuz. Bu, her bakımdan saf, basit ve nazik olmaya eğilimli olduğunuzu ortaya koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN