Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i 'Kara Dut'ta

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i 'Kara Dut'ta

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen yeni dizi "Kara Dut" ile el sıkıştı. Türkmen dizide "Aslı" karakterine hayat verecek.

İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Burak Dakak, Aslı İnandık, Onur Gürçay, Ebrar Karaban ve Naz Elmas'ı buluşturan yeni dizi "Kara Dut"un oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Murat Saraçoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu diziye Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen dahil oldu. Türkmen dizide, Burak Dakak'ın partneri olacak ve Zuhal'in kız kardeşi "Aslı" karakterine hayat verecek.

selin-turkmen-2.jpg

Burak Dakak ise Zuhal'in (İrem Helvacıoğlu) büyük aşkı Tayfun'un kuzeni "Bora" olarak hikayede yerini alacak.

burak-dakak-kara-dut-bora.jpg

Dizi, çocukluğundan kalma ağır bir şekilde anne travması olan ve elde ettiği başarıyla babası ve 3 kız kardeşini yalıda yaşatan kişisel gelişim atölyesi sahibi, yazar Zuhal Erdem'in hikayesini anlatacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN