Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz ayrılık: İki oyuncu veda etti! Sosyal medya paylaşımı şaşkınlık uyandırdı

Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz ayrılık: İki oyuncu veda etti! Sosyal medya paylaşımı şaşkınlık uyandırdı

Sezonun ilgiyle takip edilen 'Kızılcık Şerbeti' dizisinden ayrılık haberi geldi. İlk bölümden itibaren oyuncu kadrosunda yer alan iki isim, ekibe veda etti. İşte, Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyuncular...

Show TV'de yayınlanan sezonun yankı uyandıran dizilerinden 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Ertuğrul İslamoğlu' karakterini oynayan Kayra Şenocak ve 'Mihri' rolüyle ekranlara gelen Gizem Yanık, diziye veda ediyor.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDEN HANGİ OYUNCULAR AYRILDI?

Sezon başından beri dizide yer alan Kayra Şenocak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Güzel ve keyifli bir yolculuğun sonu bugün, uzun yolculukları severim ben. Mutlaka birilerine denk gelip bir şeyler öğrenirsin. Bu yolda da öğrendiklerim var elbet olmaz olur mu hiç. Doldurdum gene heybemi gidiyorum… Bana eşlik eden tüm yol arkadaşlarıma en çok da beni evlerinde ağırlayan siz pek tatlı Şerboculara teşekkür ediyorum. Çok yakın zamanda yeni yollarda bambaşka heyecanlarla yeniden karşılaşacağız. O zamana kadar iyi bakın kendinize..."

Yönetmen koltuğunda Ketche'nin oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı 'Kızılcık Şerbeti', cuma günleri saat 20.00'da Show TV'de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN