Kızılcık Şerbeti final oluyor! Tarihi belli oldu: Güzel oyuncu duyurdu

Kızılcık Şerbeti final oluyor! Tarihi belli oldu: Güzel oyuncu duyurdu

Ekranların sevilen dizisi kızılcık Şerbeti’ni severek izleyenleri üzen haber! Dizinin final tarihi belli oldu. Güzel oyuncu verdiği röportajda paylaştı. Cuma günü izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Kızılcık Şerbeti’nde son...

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti her cuma izleyicileri ekran başında tutmayı başarıyor. Her bölümünde merak uyandıran dizinin finalinin ne zaman olacağı merak konusu. Dizinin güzel oyuncusu dizinin final yapacağını duyurdu.

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali tarihi belli oldu! Dizinin başarılı oyuncusu Ceren Yalazoğlu Karakoç, önceki gün basın mensuplarıyla yaptığı sohbette sevilen dizinin final yapacağı tarihi duyurdu.

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN FİNAL VERECEK?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, sette yaşananları ve dizinin finaline dair ipuçlarını paylaştı. “Son dokuz bölüm kaldı çekmediğimiz, sonrası sezon finali yapacağız. Ondan sonra tatile çıkacağız.” diyen Karakoç, set ortamının ne kadar uyumlu olduğunu da vurgulayarak "Setlerde iki sezon süren işlerde genelde uyumsuzluk oluyor diyorlar ama biz aile gibiyiz. Keyifli çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN