Kızıl Goncalar'ın yeni sezon çekimleri başladı: Hikaye yenileniyor

Kızıl Goncalar'ın yeni sezon çekimleri başladı: Hikaye yenileniyor

Kızıl Goncalar'ın ikinci sezon çekimleri başladı. Dizi, Meryem’in hapishanedeki zorlu mücadelesi, Levent’in çaresizliği ve Cüneyd ile Vahid arasındaki acımasız savaşla ekrana daha sert bir şekilde dönecek.

Geçtiğimiz sezona damga vuran "Kızıl Goncalar," tartışmalı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük ses getirmişti. Ömür Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Şükrü Necati Şahin’in kaleme aldığı dizinin ikinci sezon çekimleri bugün itibarıyla başladı.

kizil-goncalar-ikinci-sezon-2.jpg

Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan dizi, Sadi Hüdayi karakterine hayat veren Erkan Avcı, eşi Hasna Güneş’i canlandıran Selen Öztürk ve kızları Feyza’yı oynayan Zehra Kelleci’nin sahneleriyle açılış yaptı.

kizil-goncalar-ikinci-sezon.jpg

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre; dizinin ikinci sezonunda, Meryem Tezel’in (Özgü Namal) hapishanedeki zorlu mücadelesi, Levent’in (Özcan Deniz) büyük çaresizlik anları ve hikayede yaşanacak zaman atlamasıyla birlikte izleyiciyi yepyeni ve daha sert bir olay örgüsü bekliyor.

Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Cüneyd ve Tolga Tekin’in oynadığı babası Vahid karakterleri arasında yaşanacak acımasız savaş, dizinin heyecan dozunu daha da artıracak.

Dizinin yeni sezonu 30 Eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN