Kızıl Goncalar'ın 2'nci sezon yayın tarihi belli oldu

Kızıl Goncalar'ın 2'nci sezon yayın tarihi belli oldu

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızıl Goncalar'ın 2'nci sezon yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni bölümleri 30 Eylül Pazartesi'den itibaren izleyicilerle buluşacak.

Milyonları ekran başına toplayan, Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisinin 2'nci sezon yayın tarihi belli oldu.

30 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı, Mert Turak gibi oyuncuları buluşturan Kızıl Goncalar, 30 Eylül Pazartesi akşamı sezonu açıyor. Geçtiğimiz sezon her pazartesi 9-10 reyting bandında kalarak en çok izlenen dizi olmayı başaran Kızıl Goncalar, yeni sezona çok iddialı bir hikayeyle başlıyor.

4545.jpg

ZAMAN ATLAMASI YAŞANACAK

Eylül ayında sete çıkacak olan dizide en az iki bölüm stok yapılması planlanıyor. Hikaye kaldığı yerden devam edecek, ancak 2'nci sezon 1'inci bölümde bir zaman atlaması yaşanacak. Şükrü Necati Şahin’in yazdığı ve Ömür Atay’ın yönettiği dizinin yeni sezonu yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

5665.jpg

İKİ OYUNCU DİZİDEN AYRILACAK

Kulis bilgilerine göre bu sezon diziden iki önemli oyuncu ayrılacak. Bu ayrılıklar, izleyicilerde merak uyandırırken, ekibe katılacak yeni kadın oyuncu şimdiden büyük bir heyecan yaratıyor.

48465.jpg

MERYEM'E YENİ ARKADAŞ

Meryem karakteri (Özgü Namal), hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaş edinecek. Bu yeni karakterin adı ve kim tarafından canlandırılacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. Bu yeni dostluğun, dizinin dinamiklerine yapacağı etki merakla bekleniyor.

546878.jpg

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü herkesi şaşırtmış, posta oturmak üzere olan Cüneyd de bu karşılaşmayla sarsılmıştır. Öte yandan duyduklarını Levent ve Beste’ye belli etmeyen Mira, Naim’in söylediklerinden emin olmak için kesin kanıtı bulmaya kalkışır. Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir halde çıkıp, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmiştir. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi ise Vahit’in Cüneyd’in en zor anlarında bile yanında durup oğluna destek olmasıyla abisinin yanında durur.

32132153.jpg

Meryem, Birgül ve Zeynep’in kızları okutma çabası Cüneyd’in posta oturmasıyla gerçeğe yaklaşsa da Cüneyd’in bu niyeti sadece Faniler arasında değil, diğer tarikatlar arasında da infiale sebep olur. Naim ise her şeyini kaybetmiş ve sürülmüşken Nadire’den onu yeniden hayata bağlayacak bir haber alır. Yine de işler hiç de beklediği gibi sonuçlanmayacaktır. Meryem ve Zeynep amaçlarına ulaşacağı anda Mira da nihai gerçeğe yaklaşır. Ancak Levent’e rağmen harekete geçen Beste’nin son hamlesi Mira’yı atlatsa da Meryem hayatının en büyük sırrına çok yakındır. Ancak ortaya çıkacak tek sır bu olmayacaktır. Cüneyd de annesi, kendisi ve babasıyla ilgili gerçeği nihayet öğrense de artık her şey için çok geçtir…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN