Kızıl Goncalar'dan kötü haber: Ekranlara veda ediyor! Son bölüm tarihi belli oldu

Kızıl Goncalar'dan kötü haber: Ekranlara veda ediyor! Son bölüm tarihi belli oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı 'Kızıl Goncalar' dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Peki, Kızıl Goncalar sezon finali ne zaman? Kızıl Goncalar 2. yeni sezon ne zaman? Kızıl Goncalar bitiyor mu? İşte, Kızıl Goncalar sezon finali tarihi...

Now TV'de ekranlara gelen 'Kızıl Goncalar' dizisi, sezona damga vuran yapımlardan biri oldu. Gold Film'in yapımcılığında, Ömür Atay'ın yönetmenliğinde, Necati Şahin'in kaleme aldığı dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor.

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Gazeteci, Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol gibi oyuncuları buluşturan 'Kızıl Goncalar' dizisinin sezon final tarihi de belli oldu.

Son dakika değişikliği olmadığı takdirde 'Kızıl Goncalar' dizisi, 20. bölümünde sezon finali yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN