‘Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in babası geliyor: Tüm dengeleri değiştirecek

‘Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in babası geliyor: Tüm dengeleri değiştirecek

NOW ekranlarının sevilen dizisi ‘Kızıl Goncalar’a sezon finaline doğru hikayesi çok merak edilen bir karakter geliyor. 20. bölümde sezon arası vermesi planlanan diziye Cüneyd’in babası da dahil olacak.

Bu sezonun reyting rekortmeni dizilerinden ‘Kızıl Goncalar’ın 11. bölümü bu akşam seyirciyle buluşacak. Ömür Atay’ın yönettiği, Necati Şahin’in yazdığı Gold Yapım dizisinin kadrosuna Fani tarikatında tüm dengeleri değiştirecek bir karakter gelecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; 20. bölümde sezon arası vermesi planlanan diziye Cüneyd’in (Mert Yazıcıoğlu) babası geliyor. Rol için görüşmeler devam ediyor. Oyuncunun karakter için sakal uzatması gerektiği için oyuncu arayışı erken başladı.

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol’u buluşturan diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı şimdiden merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN