Kıvanç Kılınç'tan sahipsiz sokak hayvanları düzenlemesine tepki: Cinayet!

Kıvanç Kılınç'tan sahipsiz sokak hayvanları düzenlemesine tepki: Cinayet!

Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç, AK Parti'nin sahipsiz sokak hayvanlarının öldürülmesini öngören yasa teklifine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından "Uyutma değil ötanazi" başlıklı haberi alıntılayan oyuncu "İkisi de değil: Cinayet!" dedi.

Fenomen dizi Gibi'de İlkkan karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç, sadece kariyeri ile değil sosyal medya paylaşımları ile de sık sık konuşuluyor. AK Parti'nin hayati tehlike oluşturdukları gerekçesiyle başıboş sokak köpeklerinin öldürülmesini öngören yasa teklifine bir tepki de Kıvanç Kılınç'tan geldi.

00.jpg

Halkın tepkisine neden olan kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler teklifin detaylarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kuduz riski taşıyan, sahiplendirilmesi mümkün olmayan ve tedavi edilemeyen hayvanlara ötanazi uygulanması imkanı tanıyoruz" diye konuştu.

X hesabı üzerinden "Uyutma değil ötanazi" başlıklı bir haberi alıntılayan ünlü oyuncu "İkisi de değil: Cinayet!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN