Kısmetse Olur Ayça'yı gören tanıyamadı! Aldığı kiloları görenler şok oldu: "Sana ne oldu?"

Kısmetse Olur Ayça'yı gören tanıyamadı! Aldığı kiloları görenler şok oldu: "Sana ne oldu?"

Kısmetse Olur programının Ayça'sını görenler gözlerine inanamadı! Aldığı kiloları görenler şok oldu! "Sana ne oldu" yorumları peş peşe geldi...

Kanal D’nin popüler reality show’u Kısmetse Olur ile tanınan Ayça Ekin, programa katıldığı dönemde geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Özellikle Emre Ubeyli ile yaşadığı aşk hikayesi ile hafızalarda kalan Ekin, şimdi ise fiziksel değişimi ile dikkatleri üzerine çekti.

AYÇA EKİN’İN GÖZLE GÖRÜLEN DEĞİŞİMİ

GUuTSgoW0AAWT9-

Yarışmacılar arasında öne çıkan Ayça Ekin, son dönemde sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıllarda bir röportajında, “Benim bir ilişkim vardı, ona inat o programa girdim ve beni ilk gün o otele bıraktı” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Şu sıralar eski halinden oldukça farklı bir görüntü sergileyen Ekin’in, aldığı kilolar ve geçirdiği estetik değişimler dikkat çekiyor.

ssa

Ayça Ekin’in son halini sosyal medya üzerinden paylaşan Yasin Özbek, “Ayça sana ne oldu böyle ya” notunu düştü. Ekin’in yeni görüntüsü üzerine sosyal medyada çeşitli tepkiler geldi. Kullanıcılar, “Oha gerçek mi bu, şok oldum”, “Çok kilo almış”, ve “Kime ne, herkes 0 beden olmak zorunda mı?” gibi yorumlarda bulundular. Bazı takipçiler ise, “Her haliyle güzel, size ne?” şeklinde destekleyici yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN