Kimsenin size kendinizi kötü hissettirmesine izin vermeyin! Koç, boğa, ikizler ve kovalar... 18 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Kimsenin size kendinizi kötü hissettirmesine izin vermeyin! Koç, boğa, ikizler ve kovalar... 18 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Birileri, onlara bir şekilde yardım etmediğiniz veya sizi davet ettikleri bir şeye katılmadığınız için onları hayal kırıklığına uğrattığınızı ima ediyor olabilir. Herkes sizin yardımsever bir birey olduğunuzu bilir ve eğer birine yardım etmiyorsanız bu büyük olasılıkla yapamadığınız içindir.

18 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda aşırı çalışıyor ve sorumluluklarınızla boğuşuyor olabilirsiniz. Yükünüz ağır olabilir. Ne kadar çok meşgul olduğunuzdan şikayet etmeden önce, ne kadar şanslı olduğunuza odaklanmalısınız. Şu anda yapacak çok fazla işiniz olsa ve yükümlülükleriniz konusunda sizi rahatsız eden çok sayıda insan olsa da, bir şeyler yapma ve parlak bir geleceğe doğru yolunuzu çizme fırsatına sahipsiniz. Şu anki hayal kırıklığı durumunuzu bir perspektife oturtmaya çalıştığınızda, bunu sadece takdire şayan bir şekilde atlatmakla kalmayacak, aynı zamanda hayatınızı olabildiğince iyi hale getirmek için ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunuzu da göreceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İstediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz bir şeye giden yolu tıkayan bir engel ortadan kalkmaya başlıyor. Henüz ilerleme kaydedemeseniz de bunu yapabileceğinizi bilmek umut ve ilham kaynağınız olsun. Bu süre zarfında, yapmaya çalıştığınız şeyi destekleyebileceğiniz başka yollar bulmaya çalışın, böylece harekete geçme anı geldiğinde hazır ve muktedir olursunuz. O an için hazırlıklı olmak çabanızı çok daha güçlü kılacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün biriyle tartışma durumunda kalırsanız doğru şey hakkında tartıştığınızdan emin olun! Birisi asıl meseleden kaçmak için gerçekten önemli olmayan bir konuya girerek dikkatinizi dağıtabilir. Bu konu, o kişinin içinden çıkmakta zorlandığı bir konu olabilir, ancak bu konuyu ele almadan çözüme kavuşturmanız mümkün olmayacaktır. Konuşmayı gerçekten önemli olan noktaya çekerken şefkatli ve nazik olursanız meseleyi başarıyla çözebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yeni bir girişimde bulunuyorsunuz ve bu girişim bir tür ortaklık gerektiriyor. Bu kişiyle iletişim kurabilmeniz gerekecek. Buna başlarken bunun bilincinde olmanız gerekiyor, aksi takdirde işler planladığınız gibi gitmeyebilir. İşlerin gidişatını değerlendirin ve işbirliğinden ihtiyacınız olan faydayı aldığınızdan emin olun. Büyük olasılıkla alacaksınız, ancak sizin için en iyisi olduğundan emin olmak için bunu dürüstçe değerlendirmeniz gerekir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sizinle aynı tutkuyu paylaşan biriyle tanıştığınızda, bu neredeyse bir ruh eşiyle tanışmak gibi hissettirebilir. Bunun nedeni, bir anda bir yoldaşlık ve karşılıklı anlayış duygusu oluşmasıdır. Aynı şeyden hoşlanıyorsunuzdur ve bu nedenle pek çok ortak noktanız var demektir. Bununla birlikte, birisi sizinle ortak bir tutkuya sahip olmasa bile, o kişi potansiyel bir ruh eşi olabilir. Hayatınıza yeni giren biri, eğer ona bir şans verirseniz çok özel bir arkadaşa dönüşebilir, henüz buna dair bir işaret görmeseniz bile.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Üstlendiğiniz bir görevi yaparken kendinize güvendiğinizde, elinizden gelenin en iyisini yapmak kolaylaşır. Ancak kendinizi güvensiz hissettiğinizde, hata yapmamaya o kadar odaklanırsınız ki elinizden gelenin en iyisini yapamayacak hale gelirsiniz. Oysa kendinizden o kadar da emin hissetmediğinizde bile, bir öğrenme sürecinde olduğunuzu rahatlıkla kabul edebilirsiniz. Bu gibi durumlarda kendinize karşı daha yumuşak davranmanız gerekir. Her şeyin bir ilki ve herkes için bir öğrenme süreci vardır. Kendinize bir öğrenci gibi davranırsanız, mevcut göreviniz size fayda sağlayacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birileri, onlara bir şekilde yardım etmediğiniz veya sizi davet ettikleri bir şeye katılmadığınız için onları hayal kırıklığına uğrattığınızı ima ediyor olabilir. Herkes sizin yardımsever bir birey olduğunuzu bilir ve eğer birine yardım etmiyorsanız bu büyük olasılıkla yapamadığınız içindir. Ayrıca zamanınızın değerli olduğunu ve onu sizin için en anlamlı olan şekilde harcamanız gerektiğini de kabul etmelisiniz. Kimsenin bunu sizden çalmaya hakkı yoktur. Kimsenin size kendinizi kötü hissettirmesine izin vermeyin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çılgın bir fikir bugün keşfedilmeyi hak ediyor. Bu fikir ister size ait olsun ister bir başkasından gelsin, ne kadar uçuk görünürse görünsün onu ciddiye almalısınız. Şu anda önünüze çıkan benzersiz ve sıra dışı fırsatlar var. Bunlardan bazıları en önemli hayallerinizden birini gerçekleştirecek potansiyel güce sahip olabilir, ancak bu fikri, hakkında daha fazla bilgi edinmeden reddederseniz, bazı inanılmaz fırsatları kaçırabilirsiniz. En çılgın fikirlere karşı bile açık görüşlü olun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda birinin yardımınıza veya kılavuzluğunuza ihtiyacı olabilir. Genellikle elinizden geldiğince yardım etmeye istekli olursunuz. Hatta birisi için iyi bir şey yapmak size kendinizi iyi hissettirir. Ancak, bu kişi yardımınızı, mecbur olduğunuzu ima eden bir şekilde talep ediyor olabilir. Görünenin ardını okumaya çalışın. Bu kişinin bu konuda büyük bir güvensizliği olabilir çünkü size çok ihtiyacı olabilir ve sizin hayır demenizden korkuyor olabilir. Bu konuda anlayışlı olmaya çalışın, o zaman size karşı ses tonunun yumuşadığını göreceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birisi size hak ettiğiniz saygıyı göstermiyor. Bu kişi iş yerinden biri ya da bir komşu olabilir. Hatta bir arkadaşınız ya da ailenizden biri de olabilir. Her kim olursa olsun, bu konuyu ele almanız gerekir. Doğanız gereği çok hoşgörülü bir insansınız. Çatışmayı sevmediğiniz için çoğu zaman olması gerekenden daha fazlasına katlanıyorsunuz. Ancak saygısızlık, sizden faydalanılması gibi daha da kötü durumlara yol açabilir. Bugün, bu konuda nazikçe konuşun ve saygıyı hak ettiğinizi unutmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Son zamanlarda saygı duyduğunuz ancak kendinizi rekabet içinde hissettiğiniz biriyle yaptığınız bir tartışmayı kazanamamış olabilirsiniz. Bunun nedeni haksız olmanız değil, tartışmanın ne hakkında olduğunu tam olarak anlamamış olmanızdır. Bunu bir öğrenme deneyimi olarak görmeye çalışın ve konuyu bu kişiyle daha fazla tartışma şansı bulduğunuz için mutlu olun. Bu, gelecekte size büyük fayda sağlayacak bir konuda fikir edinme şansı olabilir. Bunun da ötesinde, hayranlık duyduğunuz bu kişiyle aranızda daha güçlü bir bağ oluşmasını sağlayabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Hayatta vezir olmak da var, rezil olmak da. Sürekli karşınıza çıkan bir sorunu rasyonalize etmek için şu anda kendinize buna benzer bir şey söylüyor olabilirsiniz.
Bunun sadece bir kader meselesi olduğunu düşünmek istiyorsunuz, ancak durum böyle değil. Karşılaştığınız sorunlar daha çok hayatınızda bir rolü ya da sözü gerektiği gibi yerine getirmeyen biriyle ilgili olabilir ve siz de bu kişinin paçayı kurtarmasına izin vermeye devam ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanarak kötü sonuçlanmaya devam eden bir durumdan kurtulabilirsiniz. Sorumluluğu üstlenin ve sizi hayal kırıklığına uğratan kişiyi hedef alın. Bunun tekrar yaşanmasına gerek yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN