Kim Milyoner'de 100 Bin TL'lik olay futbol sorusu! Yarışmacı soğuk terler döktü: "Seçmeseydiniz memlekete almazlardı"

Kim Milyoner'de 100 Bin TL'lik olay futbol sorusu! Yarışmacı soğuk terler döktü: "Seçmeseydiniz memlekete almazlardı"

ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster?'de yarışmacıların verdiği cevaplar gündem olmaya devam ediyor. Programda son olarak sorulan 100 bin TL’lik soruya yarışmacının verdiği cevap yine çok konuşuldu…

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile seyirciyle buluşan “Kim Milyoner Olmak İster?”de sorulan 100 bin TL’lik soru sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

kim-milyoner-olmak-ister.jpg

Yarışmada sorulan 100 bin değerindeki soru ise şöyleydi:

"1959'dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde, art arda 90 iç saha maçında mağlup olmayarak 'kendi evinde en uzun süre yenilmeyen takım' unvanını elinde bulunduran hangisidir?"

Şıklarda ise A) Trabzonspor, B) Fenerbahçe, C) Galatasaray, D) Beşiktaş yer alıyordu. Yarışmacı bu soruda yüzde elli joker hakkını ve çift cevap joker hakkını kullandı.

Yarışmacı sonunda A şıkkı olan Trabzonspor’u işaretledi ve doğru yanıtı verdi. Bu durum ise yarışmanın heyecanını artırırken, sosyal medyada da çok konuşuldu.

kim-milyoner-olmak-ister-1.jpg

“MEMLEKETE GİRMENİZ ZOR OLURDU”

Kenan İmirzalıoğlu, soruyla ilgili şunları söyledi:

"Umut Bey son iki seçeneğe inince Allah'tan ilk tercihi olarak Tranzonspor'u seçtiniz yoksa memlekete girmeniz zor olurdu. Şu böyle bir şey olabilir mi? Şenol Güneş'in kalesini kapattığı bir rekor süreç var. O süreçte olabilir mi? Şenol Hoca uzun süre kaleyi kapattı hiç gol yemedi. Rekor bir süreydi büyük ihtimal o dönemdi."

Devamında ise, "Galatasaray'ın böyle bir serisi olsaydı ben hatırlardım yaşımın yetmediği zamanı da" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN