Kerem Alışık iddialı diziyle ekranlara geri dönüyor

Kerem Alışık iddialı diziyle ekranlara geri dönüyor

Ünlü oyuncu Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova'nın ardından yine Adana’da çekilecek bir proje olan “Yasak Aşk” dizisiyle anlaştı. Alışık, dizide “Derman Bey” karakterini oynayacak.

Yeni sezon için Tims&B ile anlaşan Kerem Alışık, yapım şirketinin Adana’da çekeceği “Yasak Aşk” dizisiyle anlaştı. Bir Zamanlar Çukurova’da hayat verdiği "Fekeli rolü" ikonik hale gelen Alışık, “Yasak Aşk”ta da ses getirecek bir karaktere hayat verecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; “Derman Bey” rolünü canlandıracak olan Alışık, ailenin dayısı olarak seyirci karşısına çıkacak.

Atv’nin yeni sezondaki dizilerinden olan “Yasak Aşk” dizisinde Kerem Alışık, Erkan Petekkaya’yla başrolü paylaşacak. Diziyi Ayfer Tunç yazarken, projenin yönetmeni ise henüz netleşmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN