Kendinize de başkasına gösterdiğiniz şefkati göstermeye çalışın! Koç, boğa ve balıklar... İşte 5 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Kendinize de başkasına gösterdiğiniz şefkati göstermeye çalışın! Koç, boğa ve balıklar... İşte 5 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Doğanız gereği çok nazik, şefkatli ve anlayışlı bir bireysiniz. Tanıdığınız en sıradan insandan en popüler insana kadar herkese şefkat duyuyorsunuz. Bazen herkesin savunmasız olabileceğinin gayet farkındasınız. Birinin acı çektiğini gördüğünüzde, siz de acı çekersiniz. Birisi öfkelendiğinde bunun derin bir incinmişlikten kaynaklanabileceğinin de farkındasınız.

5 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, uzak durduğunuz bir konuda önemli bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Bir karmaşanın bir diğerine neden olacağından ve üstesinden gelemeyeceğinizi düşündüğünüz sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınızdan korktuğunuz için bunu erteliyor olabilirsiniz. Her şeyden önce, durum korktuğunuz kadar karmaşık ya da tatsız olmayacaktır. Aslında, bu sorunun üstesinden ne kadar kolay gelebileceğinize o kadar şaşıracaksınız ki, denemek için neden bu kadar uzun süre beklediğinize hayret edeceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir zamanlar sizin için gülünç derecede kolay olan bir şey çok daha zorlayıcı hale geldi. Bunun işinizle veya para kazanma şeklinizle bir ilgisi olabilir. İronik bir şekilde, bu durum yaptığınız işte çok daha iyi hale geldiğiniz ve daha üst düzey işlerle uğraşmaya başladığınız için gerçekleşiyor ve dolayısıyla zorluklar da eskisinden daha sofistike hale geliyor. Tıpkı geçmişte karşılaştığınız zorlukların üstesinden geldiğiniz gibi, şimdi karşılaştığınız zorlukların da üstesinden geleceksiniz. İşin ne kadar zor olduğunu düşünmeyin, sadece her türlü sorunun üstesinden nasıl gelebileceğinize odaklanın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün fedakar olmak için güzel bir gün. Evet, bu doğru: Sizin gibi cömert bir insan bile sadece kendisine zaman ayırmayı hak ediyor! Bilginize, yardımınıza ve yoldaşlığınıza ihtiyacı olan arkadaşlarınız olabilir. Birini geri çevirmek sizin için zor, ancak bazen yapmanız gereken şey tam da budur. Ne de olsa, yeri geldiğinde enerjinizi toplamazsanız, başkalarına verecek bir şeyiniz kalmaz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Doğanız gereği çok nazik, şefkatli ve anlayışlı bir bireysiniz. Tanıdığınız en sıradan insandan en popüler insana kadar herkese şefkat duyuyorsunuz. Bazen herkesin savunmasız olabileceğinin gayet farkındasınız. Birinin acı çektiğini gördüğünüzde, siz de acı çekersiniz. Birisi öfkelendiğinde bunun derin bir incinmişlikten kaynaklanabileceğinin de farkındasınız. Yakın zamanda bir nedenden ötürü öfkenizi dışa vurmuş olabilirsiniz. Belki de bundan utanıyorsunuz ama bunu telafi etmekte zorlanıyorsunuz. Kendinize de başkasına gösterdiğiniz şefkati göstermeye çalışın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir ilişkideki sorunu çözmek ya da anlamak için aradığınız bilgiyi internette gezinerek bulamazsınız. Aradığınızı diğer insanlara fikirlerini sorarak da bulamazsınız. Şu anda yüzleşmek zorunda olduğunuz şey çok kişisel bir mesele ve doğrudan kaynağa gitmeniz gerekiyor. Değer verdiğiniz biriyle aranızda bir şeyler değişmiş gibi görünebilir. Sorunun ne olduğunu bilmiyorsunuz, ancak muhtemelen düşündüğünüz kadar karmaşık bir mesele değil ve bu sorun çözülebilir. Yeter ki eski usul bir görüşme yaparak durumu açıklığa kavuşturun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi mükemmel görmeyecek kadar alçakgönüllüsünüz ama yine de her şeyi mükemmel bir şekilde yapmak zorundaymışsınız gibi davranıyorsunuz. Kendinizi çok yüksek standartlara bağlı tutuyorsunuz ve hatalara çok az yer bırakıyorsunuz. Bir hata yaptığınızda ya da yanlış bir karar verdiğinizde de bunun acısını içinizde çekiyorsunuz çünkü her şeyi mükemmel bir şekilde yapabilmeniz gerektiğine inanıyorsunuz. Bugün, yakın zamanda başınıza gelen bir aksilik için kendinizi affedin ve baştan deneyin. Bu hatadan gereken dersi çıkardınız, ki olması gereken de budur.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazı acil konuları erteliyorsunuz. Bunlar muhtemelen organizasyonel faaliyetlerle veya biraz incelik ya da beceri gerektiren şeylerle ilgili. Ne yaptığınızı bilmiyor olabilirsiniz, ancak bu konuları ele almak için ne kadar uzun süre beklerseniz, işler o kadar karmaşık hale gelecek. Eğer hemen işe koyulursanız, size yardımcı olabilecek kişilerin, ihtiyacınız olan bilgiyi sunmak için ortaya çıkacağını ve size bu yükümlülükleri tamamlama olanağı vereceğini göreceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çevrenizdeki bir kişi içinde bulunduğu öfkeyi ya da kötü ruh halini tutkulu doğasına bağlıyor olabilir. Size, derinden önemsedikleri ağır bir meseleyle karşılaştıklarında böyle tepki verdiğini söylüyor bile olabilir. Ancak hassas ve sezgileri güçlü biri olarak, perdenin arkasında bundan daha büyük bir mesele olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Yakınınıza yardım etmek istiyorsanız görüşlerinizi onunla paylaşın, bu şekilde o da canını sıkan şey hakkında size içini dökebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yakın zamanda birinin duygularını mı incittiniz? Böyle bir şeyin nasıl olabileceğini hayal bile edemiyorsunuz. Siz sadece olduğunuz gibi davranıyordunuz. Yine de o kişi duyguları incinmiş gibi davranıyor. Elbette, doğuştan gelen açık sözlülüğünüzün hassas insanlar tarafından kimi zaman yanlış yorumlanabileceğini ve meseleleri açık yüreklilikle ele alış biçiminizin biraz sert algılanabileceğini biliyorsunuz. Bir şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız sormanız yeterli. Bunun sürüncemede kalmasına izin vermezseniz meseleyi kolayca çözebilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Şu anda birileri size kızgın olabilir. Meseleyi sizin açınızdan görmedikleri için kendi algı ve yorumlarıyla durumu yorumluyor olabilirler. Durumunuzu net bir şekilde açıklar ve gerçek niyet ve hedeflerinizi ifade ederseniz durumu düzeltebilirsiniz. Bunu yapmaktan korkmayın, doğru bir şekilde anlaşılmanız için buna ihtiyacınız var. Pozisyonunuz ve bakış açınız net bir şekilde anlaşıldığında, maksimum faydayı sağlayabilirsiniz. Bu daha fazla soruna yol açmayacak, aksine sorunları çözecektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün kendinizi şanslı hissetmelisiniz.
Bu daha çok içinizden gelen bir duygu gibi görünebilir ama aslında birçok yönden kendi şansınızın yaratıcısı sizsiniz. Eğer kendinizi şanslı hissediyorsanız şansınızın açılmasını sağlayan pozitif enerjiyi üretirsiniz. Kendinizi şanslı hissettiğinizde, bu yüzünüze ve beden dilinize yansır. Yeni insanlarla tanışmanızı ve fırsatlar bulmanızaı sağlar. Kendinizi ve etrafınızdaki dünyayı olumlu bir şekilde algılamanızı sağlar. Böyle devam edin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yanınızda belirli bir kişi olduğunda, kendinizi her zaman daha iyi hissettiğinizi hiç fark ettiniz mi? Böyle zamanlarda, kendi yeteneklerinizi ve becerilerinizi daha iyi görebiliyor ve ne kadar iyi bir insan olduğunuza dair daha keskin bir fikre sahip oluyorsunuz. Bunun nedeni muhtemelen o kişinin sizin gerçek halinizi görmesi ve sizde gördüklerini ifade ederek sizi geliştirmesidir. Sürekli bu şekilde hissetmenin anahtarı, kendinizde de aynı şeyleri fark etmektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN