Kenan İmirzalıoğlu veda ediyor, yerine bomba isim geliyor! Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu belli oldu

Kenan İmirzalıoğlu veda ediyor, yerine bomba isim geliyor! Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu belli oldu

ATV ekranlarının sevilen yarışma programında sunucu değişikliğine gidiliyor. Uzun zamandır Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan programa yeni bir isim geliyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de büyük bir değişiklik yaşandı. Programın uzun yıllardır sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda projelere yönelmek üzere yarışmaya veda etti. İmirzalıoğlu'nun ayrılığı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve merakla beklenen yeni sunucunun kim olacağı konuşulmaya başlandı.

yeni-proje-11-003.jpg

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN VEDA KARARI

2019 yılının Ekim ayında Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, programdan ayrılma kararını duyurdu. İmirzalıoğlu, kariyerinde oyunculuğa daha fazla odaklanmak istediğini belirtti ve bu nedenle yarışmadan ayrılma kararı aldığını açıkladı. Uzun süredir programın sevilen yüzü haline gelen İmirzalıoğlu'nun veda haberi, hem izleyicileri hem de sosyal medya kullanıcılarını üzdü.

YENİ SUNUCU OKTAY KAYNARCA OLDU

Kenan İmirzalıoğlu'nun yerine, Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezonunda Oktay Kaynarca sunuculuk yapacak. Oktay Kaynarca'nın yarışma için uygun bir isim olduğu ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındığı belirtiliyor. Kaynarca'nın, yeni sezonda Kim Milyoner Olmak İster'e farklı bir soluk getirmesi bekleniyor.

yeni-proje-10-003.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM

Sunucu değişikliği, sosyal medyada büyük ilgi gördü. İmirzalıoğlu'nun veda ettiği, Kaynarca'nın ise yeni dönemde yer alacağı haberi, çeşitli yorum ve paylaşımlara neden oldu. İzleyiciler, Oktay Kaynarca'nın programdaki performansını ve Kenan İmirzalıoğlu'nun bıraktığı boşluğu nasıl dolduracağını merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN