Kavanozdaki kötü koku anında kayboluyor! 5 dakikada kavanozdaki kokuyu yok edin

Kavanozdaki kötü koku anında kayboluyor! 5 dakikada kavanozdaki kokuyu yok edin

Kavanozlarda uzun süre saklanan gıdaların kokusunu çıkarmak bazen çok zor olabilir. Bu yöntemle 5 dakikada koku yok oluyor. Kavanozdan koku nasıl çıkar? İşte o yöntem...

Kavanozlar, mutfakta sıklıkla kullanılan saklama kaplarıdır. Ancak bazen bu kavanozlar içerisinde uzun süre bekleyen gıdalar nedeniyle kötü kokular oluşabilir. İşte kavanozdaki bu istenmeyen kokuları gidermek için basit ve etkili bir yöntem.

KAVANOZDAKİ KOKU NASIL ÇIKAR?

  1. İlk olarak kavanozun kapağını açın. Kavanozun temiz olduğundan emin olun.

  2. Ocağı orta seviyede açın. Yüksek ateş kullanmaktan kaçının, bu işlemi yaparken dikkatli olun ve güvenliğinizi ön planda tutun.

  3. Kavanozu dikkatlice ateşin yakınına, ama doğrudan alevin üzerine getirmeden tutun. Elinizi yakmamaya özen gösterin ve kavanozu güvenli bir mesafede tutun.

  4. Kısa bir süre sonra kavanozdaki kötü kokunun yok olduğunu fark edeceksiniz. Bu yöntemle kavanozun içinde oluşan kötü kokular, ısının etkisiyle buharlaşarak kaybolur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN