Kavanoz kapakları için eşinize gerek kalmadı! Bu yöntemi uygula %100 sonuç al

Kavanoz kapakları için eşinize gerek kalmadı! Bu yöntemi uygula %100 sonuç al

Sıkışmış kavanoz kapaklarını açmak bir o kadar zorlayıcı olsa da bu yöntemle bu sorun da geride kalacak. Konserve kapaklarını kolayca açmanın yolu bulundu.Hiç zorlanmadan tık diye açılıyor kapaklar için eşinize de gerek kalmıyor. İşte kavanoz kapağı açma yöntemleri…

Sıkışan kavanoz kapaklarını açmak bazen zorlu olsa da sinir bozmaya gerek yok. Uygulayabileceğiniz basit yöntemler ile birlikte sıkışan kavanoz kapakları da geride kalıyor. İşte kavanoz kapağı açma yöntemleri…

Sıkışmış Kavanoz Kapağı Nasıl Açılır? - Bilgihanem

SICAK SU KULLANIN

Sıkışan kavanoz kapağını açmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri sıcak su yöntemidir. Kavanoz ters çevirip kapağını sıcak su dolu bir kaseye birkaç dakika batırdığınızda kapağın genişleyip kolay bir şekilde açıldığını göreceksiniz.

İnatçı kavanoz kapağını şak diye açıyor! Yöntemi çok basitmiş

LASTİK ELDİVENLERDEN YARARLANALIM

Kavanoz kapaklarının yüzeyinin kaygan olması açmayı zorlaştıran etkenlerden biridir. Bunun için elinize giydiğiniz lastik eldiven ile ekstra bir tutuş sağlayarak kapağı kolay bir şekilde döndürebilirsiniz.

Kavanoz kapağı bozulmadan nasıl açılır, nasıl vakumlanır? Cam kavanoz kapağı ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler - Mutfak Tüyoları

KAPAĞINI DÖVMEYEN DİZİNİ DÖVER

Birçok kişi tarafından yaygın olarak kullanılan kavanoz kapaklarını dövme yöntemi tahta bir kaşık, çekiç veya benzeri bir nesne ile hafif hafif birkaç kez kavanoz kapağına vurularak uygulanan bir yöntemdir. Bu yöntem ile birlikte sıkışan kapak dişleri gevşer ve açılması kolaylaşır.

Tüm yöntemleri denedik, en iyisini bulduk! Sıkışmış kavanoz kapağını tek seferde açacaksınız - Yaşam Haberleri

LASTİK BANT YÖNTEMİ

Uygulayabileceğiniz bir diğer pratik yöntem ise kapağın etrafını kalın bir lastik bant ile sarmak olacaktır. Bu yöntem kapağın üzerinde ekstra bir sürtünme gücü oluştururken metal veya cam kapaklar için oldukça etkili olmaktadır.

Sıkışmış kavanoz kapağını tek seferde açma yöntemi! - Yaşam Haberleri

HAVA ALDIRIN

Kavanoz kapağını açmak için kullanılan en basit yöntemlerden biri de hava aldırmak oluyor. Kavanoz kapağının yan kısmında bıçak ya da ucu sivri bir şey ile hafifçe yukarı kaldırarak kapağın hava alması vakumu da bozacaktır.

kavanoz-acma-aleti.jpgKAVANOZ AÇMA ALETLERİ

Basit yöntemler dışında uygulayabileceğiniz bir diğer yöntem ise kavanoz kapağı açma aletleri olacak. Bu aletler ile birlikte tutuş gücünüz artarak güçlü bir döndürme kuvveti elde edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN