Kartal gözlüler şıp diye bulacak! 6 saniye sonuca ulaşan dahi çıkıyor! Peki hangi şemsiye farklı?

Kartal gözlüler şıp diye bulacak! 6 saniye sonuca ulaşan dahi çıkıyor! Peki hangi şemsiye farklı?

Son zamanların en popüler aktiviteleri arasında yer alan optik illüzyon testleri araştırılmaya devam ediyor. Zeka geliştirici oyunlar arasında yer alan bu testler küçükten büyüğe herkes tarafından meraklı oynanıyor. Resimde bulunan sıra sıra dizilmiş şemsiyelerin arasında bir tane farklı şemsiye bulunuyor. Farklı şemsiyeyi 6 saniyede bulan süper zeki çıkıyor. İşte tüm detaylar…

Birbirinden farklı optik illüzyon testleri yer alırken kimi farklı nesneye odaklanıyor kimisi ise mantık hatasını ortaya çıkarıyor. Resimdeki farklı nesnelere odaklanarak görsel hafızanızı geliştirebilir aynı zamanda eğlencenin tadına varabilirsiniz. Peki farklı şemsiye nerede duruyor?

FARKLI ŞEMSİYEYE ODAKLANIN

Bu testte yapmanız gereken tek şey sıra sıra dizilmiş şemsiyeler arasında farklı olanı bulmak olacak. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu test farklılıkları da ortaya çıkarıyor. 6 saniyede farklı şemsiyeyi bulmak için kronometrenizi çıkarın. Hazırsanız hep birlikte testte başlayalım.

Kartal kadar keskin gözlerden kaçmıyor! Resimdeki farklı şemsiyeyi sadece dâhiler 6 saniyede buluyor - Resim : 1

1…

2…

3…

4…

5…

6…

Eğer resimdeki farklı şemsiyeyi 6 saniyede bulamadıysanız o halde üzülmenize gerek yok. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.

CEVAP

Kartal kadar keskin gözlerden kaçmıyor! Resimdeki farklı şemsiyeyi sadece dâhiler 6 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN