Kanal D'nin sevilen dizisi final tuşuna bastı! Kaç sezondur ekrandaydı, final kararı verildi

Kanal D'nin sevilen dizisi final tuşuna bastı! Kaç sezondur ekrandaydı, final kararı verildi

Kanal D’nin sevilen dizisi final tuşuna bastı! 3 sezondur seyirciyle buluşan diziyle ilgili gelen resmi açıklamada, resmen final yapacağı duyuruldu. İşte, seyirciyi üzen final kararı…

Başrollerinde Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Berker Güven, Gökberk Demirci gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinden üzücü haber geldi. Kanal D ekranlarında 3 sezondur seyirciyle buluşan dizinin resmen sonu geldi…

ÜÇ KIZ KARDEŞ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla yoğun bir izleyici kitlesine sahip olan Üç Kız Kardeş dizisinin final yapacağı haberi seyirciyi üzdü. Sosyal medya üzerinden Kanal D yönetimine çağrıda bulunan seyircilerin bu çağrısı ise ne yazık ki karşılıksız kaldı ve yönetim final kararında geri adım atmadı.

uc-kiz-kardes-final-mi-yapiyor.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizi final için gün sayıyor. Son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü 80’inci bölümüyle ekrana gelen dizinin 84’üncü bölümünde final yapacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN