Kalp ameliyatı olmuştu! İbrahim Tatlıses canlı yayında sinir krizi geçirdi: 'Bu kadınla beni muhatap etmeyin...'

Geçtiğimiz günlerde bıçak altına yatarak hayranlarını korkutan İbrahim Tatlıses, canlı yayında sinir krizi geçirdi. Kızı Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak ile tartışan ünlü türkücü "Parmaklarım titriyor. Elim ayağım titriyor. Bu kadınla beni muhatap etmeyin" diye bağırarak program ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olarak hayranlarını korkutan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı tartışma ile son dönemde gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses, bu kez Dlan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak ile tartıştı.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Beyaz Magazin' programına telefonda bağlanan İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak ile tartışırken sinirlerine hakim olamadı.

SİNİRDEN ELİM AYAĞIM TİTRİYOR"

Programa 'Alo' diye bağırarak bağlanan Tatlıses, 'Peki bu düğünü ben yapmadıysam ben kim yaptı? Analı-kızlı çok güzel yalan söylüyorsunuz. Sinirden elim ayağım titriyor. Olmaması gereken şeyler oluyor. Ben kötü bir baba değilim. 72 yaşında köpek gibi sahneye çıkıyorum para kazanayım diye. Kendime mi yapıyorum bunu? ' diye konuştu.

BU KADINLA BENİ MUHATAP ETMEYİN

Tatlıses "Parmaklarım titriyor. Elim ayağım titriyor. Bu kadınla beni muhatap etmeyin" diye bağırarak program ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN