Kafir Ezildi'nin babası ünlü çıktı! Küçükken terk etti demişti: Babasını gören küçük dilini yuttu

Kafir Ezildi'nin babası ünlü çıktı! Küçükken terk etti demişti: Babasını gören küçük dilini yuttu

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kadir Ezildi, yine magazin gündeminde yer aldı. Ünlü isim bu defa babası ile gündeme geldi. Ezildi’yi küçükken terk ettiği iddia edilen baba ünlü bir isim çıktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Kadir Ezildi, sosyal medya paylaşımları ve televizyon programları ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşmış bir isim olarak bilinen Kadir Ezildi, son zamanlarda hem sosyal medyanın hem de magazinin en çok konuştuğu isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak nişanlanmasıyla gündem olan ünlü isim bu defa babası ile gündem oldu. Ezildi’nin yıllar önce kendisini terk eden babasının ünlü plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu öğrenildi.

yeni-proje-41.jpg

YORUMLARA DAHA FAZLA DAYANAMADI

Ünlü sunucu Kadir Ezildi'nin doktor babası Mehmet Ezildi, hakkında yapılan yorumlara dayanamayarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Doktor Ezildi, şunları dile getirdi:

"Oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemek adına bugüne kadar sessiz kaldım. Ayrıca, hakkımda bilgi sahibi olmadan hakaret içeren mesaj atan ve yorum yapanlar hakkında yasal işlemler başlatılmıştır."

yeni-proje-40.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN